Συνεχίζονται τα έργα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο κ. Αλέξη Γούλα οι εργασίες θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο. Σε δηλώσεις που έκανε για τα έργα τόνισε πως ¨είναι αυτονόητο πως σε ένα τόσο κρίσιμο έργο για τους καταστηματάρχες της περιοχής πρέπει να είμαστε παρόντες όλη την ημέρα ώστε να επιβλέπουμε την εξέλιξη του. Ή οδός Σπετσών έχει προχωρήσει με τον ΔΕΔΗΗΕ να ολοκληρώνει τις εργασίες του και να απομένει μόνο ένα κομμάτι στην οδό Δοϊράνης όπου θα πρέπει κι εκεί θα πρέπει να κάνει κάποιες εργασίες. Ήδη στην περιοχή του Αγίου Νικολάου η πλακόστρωση συνεχίζεται, ο ανάδοχος τοποθετεί τα φωτιστικά του και όλα γίνονται όπως πρέπει¨.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ
Σε ότι αφορά την ολοκλήρωση των έργων ο κ. Γούλας δήλωσε πως αν δεν προκύψει κάτι έκτακτο, μέχρι τις αρχές Ιουνίου θα έχουν καταφέρει να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους.
ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΝΕΡΓΑΤΗ
Για τα έργα τα οποία εκτελούνται στην Πλατεία Καπνεργάτη ο κ. Γούλας σημείωσε πως «το συγκεκριμένο έργο έχει παραταθεί μέχρι τον Νοέμβριο. Πρόθεση μας είναι μέσα σε αυτό το διάστημα να ολοκληρωθεί. Το βόρειο κομμάτι προχωρά κανονικά κι ελπίζω πως σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουμε και το νότιο δίπλα από τον ΟΤΕ. Αν και ο ανάδοχος βάλει λίγο τα δυνατά του πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι στην ώρα μας. Αναμένουμε τώρα να συνέλθει η Κυκλοφοριακή Επιτροπή για την πιάτσα των ΤΑΧΙ, να πέσουν όλες οι προτάσεις στο τραπέζι και να πάρει την απόφαση που θα εισηγηθεί η Τεχνική Υπηρεσία. Προσωπικά σε ότι αφορά το θέμα αυτό, νομίζω ότι θα πρέπει να βάλουμε μπροστά την λογική και να μεταφερθεί η πιάτσα των ΤΑΧΙ σε κάποιο σημείο της οδού Βενιζέλου καθώς το έργο προβλέπει πεζόδρομους και το να υπάρχουν οχήματα στο πάρκο θα κόψει την ενότητα των δυο χώρων που προσπαθούμε να επιτύχουμε. Πιστεύω ότι θα πρυτανεύσει η λογική καθώς δεν υπάρχει αντιπαλότητα, σίγουρα υπάρχουν 2 διαφορετικές θέσεις, πράγμα λογικό όταν ξεβολεύονται από ένα σημείο που λειτουργούσε χρόνια και φυσικά αποδεκτό. Θα πρέπει όμως από ένα σημείο και μετά να κοιτάμε τους πολλούς και οι πολλοί είναι οι δημότες, είναι οι πεζοί για τους οποίους θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουμε να χτίζουμε τα κέντρα».

Προηγούμενο άρθρο“Πολύ δύσκολη η κυκλοφορία των λεωφορείων στην πόλη της Καβάλας” δηλώνει ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Στράτος Μακρογιαννίδης
Επόμενο άρθροΤο Σχολείο Τουρισμού On Tour φιλοξενείται στη Θάσο