Συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης της πρώην Ορθοπεδικής Κλινικής, που βρίσκεται στον χώρο του πρώην Σανατορίου, με στόχο να χρησιμοποιηθεί από την Ιατρική Εταιρεία Καβάλας, όπως τόνισε ο πρόεδρός της, Ξενοφών Κροκίδης.
”Σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο του δωρητή συνεχίζονται οι εργασίες στον εν λόγω χώρο. Όλους αυτούς τους μήνες είχα συμφωνήσει να μην αποκαλύψουμε ποιος κάνει τις εργασίες, αποκαλύφθηκε ότι είναι ο κ. Χρυσανίδης, μ’ αυτόν συνεννοούμαστε και με την εταιρεία του, προκειμένου να φέρουμε σε πέρας αυτήν την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων της πρώην Ορθοπεδικής Κλινικής”, ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Κροκίδης.
ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ…
”Μιλάμε για τις εγκαταστάσεις της πρώην Ορθοπεδικής Κλινικής και δύο μικρά κτήρια, ένα μπροστά που ήταν το Φυσικοθεραπευτήριο και ένα πιο χαμηλό κτήριο, το οποίο λειτουργούσε όταν ήμασταν στο επάνω Νοσοκομείο ως Φαρμακείο. Άρα μιλάμε μόνο γι’ αυτό το συγκρότημα, δεν μιλάμε για το παλιό Σανατόριο. Θέλουμε να φέρουμε την ανακαίνιση σε ένα τέτοιο επίπεδο που να μπορούμε μετά να το αξιοποιήσουμε. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη τι θα γίνει. Σίγουρα πηγαίνει προς μία κατεύθυνση περισσότερο του τύπου του γηροκομείου, χωρίς όμως να έχει ληφθεί απόφαση από το διοικητικό συμβούλιο της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας”, σημείωσε στη συνέχεια ο κ. Κροκίδης.
ΊΣΩΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΟΡΕΑ
”Ένα άλλο θέμα είναι αν αυτό θα λειτουργήσει με δυνάμεις μόνο της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας ή θα χρειαστεί να συνεργαστούμε με κάποιον φορέα που ενδεχομένως έχει κάποια εμπειρία στη διοίκηση και τη λειτουργία τέτοιων ιδιωτικών μονάδων υγείας. Δεν το έχουμε αποφασίσει αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή ”τρέχουν” οι διαδικασίες ανακαίνισης που έχουν ξεκινήσει από το μηδέν. Έγινε η λήψη δειγμάτων για τον έλεγχο στατικότητας των κτηρίων. Οι πληροφορίες που έχουμε από τα πορίσματα μας λένε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Τώρα αν θα χρειαστεί κάποια ενίσχυση αυτό είναι θέμα των τεχνικών και της εταιρείας του κ. Χρυσανίδη, αλλά και σε συνεργασία και με τον δικό μας εκπρόσωπο, όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι. Συνεχίζουμε ως διοικητικό συμβούλιο να υλοποιούμε αυτή την απόφασή μας”, υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις ο πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας.

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση του Ν.Παναγιωτόπουλου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας
Επόμενο άρθρο«Ώρα μηδέν» για τον ΣΥΡΙΖΑ: Αγωνία για τις αποφάσεις από την ομάδα Αχτσιόγλου – Δυναμιτίζει το κλίμα o Πολάκης