Γόνιμη και εποικοδομητική συνάντηση με τον Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης κ. Ευστάθιο Κωνσταντινίδη είχε το πρωί της Πέμπτης 10 Αυγούστου στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη, ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος.

Στη διάρκεια της συζήτησης δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στην αναγκαιότητα στήριξης του Δήμου για την υλοποίηση έργων ύδρευσης, χρηματοδότησης μελετών καθώς και ενίσχυσης του για δράσεις αντιπυρικής προστασίας.


Ο Δήμαρχος έθεσε επίσης στον Υφυπουργό το ζήτημα της επικινδυνότητας της Εγνατίας Οδού εξαιτίας της κίνησης οχημάτων στο αντίθετο ρεύμα από διακινητές παράτυπων μεταναστών. Επεσήμανε ότι δυστυχώς έχει εξελιχθεί σε καθημερινό επικίνδυνο φαινόμενο και ζήτησε την παρέμβαση του ώστε η πολιτεία να λάβει άμεσα μέτρα προστασίας.

Ακόμη συζητήθηκε η συμμετοχή του Δήμου σε διακρατικά και άλλα προγράμματα τα οποία υλοποιεί το Υπουργείο.

Ο Δήμαρχος προσκάλεσε τον Υφυπουργό να επισκεφτεί τον Δήμο και να δει από κοντά τα προβλήματα, αλλά και τις δυνατότητες και προοπτικές του.

Η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ ο Υφυπουργός υπογράμμισε τη βούληση του να βοηθήσει προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων και ικανοποίησης των.

Προηγούμενο άρθροΔεκαπενταύγουστος 2023: Σε εξέλιξη η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου – Χιλιάδες φεύγουν από τα λιμάνια
Επόμενο άρθροΤροχαίο ατύχημα στην οδό Δαγκλή