Τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ., πραγματοποίησε συνάντηση με τον Βουλευτή Π.Ε. Καβάλας της Ν.Δ. κ. Μακάριο ΛΑΖΑΡΙΔΗ.

Η αντιπροσωπεία απαρτίζονταν από τον Πρόεδρο της Ένωσής μας ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελο και τους Αντιπροσώπους μας στην Ομοσπονδία (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) ΣΙΜΟΥΔΗ Κωνσταντίνο και ΚΟΨΙΔΑ Αθανάσιο. Ο Πρόεδρος της Ένωσης, επικεντρώθηκε κατ’αρχάς στην ανάλυση θεσμικών, οικονομικών και ασφαλιστικών ζητημάτων και ακολούθως, τέθηκαν ζητήματα αστυνομικής φύσεως της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, καθώς και ειδικότερα ζητήματα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας.

Τονίστηκε, επίσης, το σημαντικό έργο και η προσφορά των αστυνομικών της Περιφέρειάς μας στην κοινωνία και στους πολίτες και στους τρόπους αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών στην περιοχή μας. Ο κ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ δεσμεύτηκε για την ενδελεχή αξιολόγηση των ζητημάτων της περιοχής μας και την από μέρους του προώθηση μέσω του θεσμικού του ρόλου, των αιτημάτων που τέθηκαν.

Στο τέλος της συνάντησης, ακολούθησε η επίδοση στον κ. Βουλευτή αναλυτικού υπομνήματος διεκδικήσεων και αιτημάτων και έγινε από τον Πρόεδρο απονομή τιμής ένεκεν αναμνηστικής πλακέτας με το έμβλημα της Ένωσής μας.

Προηγούμενο άρθροΟ Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γεώργιος Καραγιάννης στο Τμήμα Δασολογίας του ΔΠΘ στην Ορεστιάδα
Επόμενο άρθροΣύμφωνα με τον Δήμαρχο Καβαλας, τον Σεπτέμβριο θα επαναλειτουργήσει το 12ο Δημοτικό Σχολείο