Τη σημασία της ενίσχυσης των διμερών σχέσεων και της περαιτέρω ανάπτυξης της οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας, υπό την προϋπόθεση του σεβασμού του διεθνούς δικαίου, επισήμανε η Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Πακιστάν, κ. Αγγελική Δεληκάρη, κατά τη σημερινή εθιμοτυπική συνάντηση που είχε με τον Πρέσβη της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Πακιστάν, κ. Muhammad Aamar Aftab Qureshi.
Η κυρία Δεληκάρη εστίασε σε συγκεκριμένους τομείς, στους οποίους υπάρχει περιθώριο βελτίωσης των σχέσεων των δύο χωρών, όπως ο κατασκευαστικός τομέας, οι υποδομές, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, καθώς και ο τομέας του εμπορίου τροφίμων και ποτών. Η Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Πακιστάν, χαιρέτισε τις προσπάθειες που καταβάλλει το Πακιστάν για την αντιμετώπιση σοβαρών ζητημάτων, κυρίως όσον αφορά στον τομέα της οικονομικής ανασυγκρότησης και της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, με την προώθηση μεταρρυθμίσεων που συμβάλλουν στην ενίσχυση της σταθερότητας στην περιοχή.
Από την πλευρά του ο Πρέσβης του Πακιστάν, αναφέρθηκε στις μακραίωνες σχέσεις των δύο χωρών και επικεντρώθηκε στη δυνατότητα αξιοποίησης των γνώσεων και της εμπειρίας του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας του σε τομείς όπως ο αγροτικός, ο ξενοδοχειακός, οι υποδομές και η τεχνολογία, ενώ ζήτησε να επανεξεταστούν ζητήματα που αφορούν στην εκπαίδευση και τις θεωρήσεις.

Προηγούμενο άρθροΑλεξανδρούπολη: «Σκοτώθηκε για μία selfie» o 15χρονος
Επόμενο άρθροΚαθαρά Δευτέρα στον Δήμο Παγγαίου-“Βούλιαξε” η Νέα Ηρακλείτσα