“Ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας, μετά την προ ημερών κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, σήκωσε χθες το βράδυ στα Τρίκαλα το τρόπαιο του πρωταθλητή για έβδομη φορά στην ιστορία του, δίνοντας μεγάλη χαρά και συγκίνηση σε όλους τους Καβαλιώτες.

Η συγκεκριμένη διάκριση είναι απότοκος της σκληρής δουλειάς και του ταλέντου που διαθέτουν οι αθλητές του, καθώς και της οργανωμένης προσπάθειας των προπονητών και των παραγόντων του Ομίλου, οι οποίοι κατάφεραν να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές των νταμπλούχων και να τους οδηγήσουν στην κορυφή.

Το διαχρονικό αποτύπωμα του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας στις σημαντικότερες εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, τον κατατάσσει στην ομάδα των αξιών πρεσβευτών του Καβαλιώτικου αθλητισμού.

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από την έλλειψη σωστών προτύπων και την επικράτηση ευτελών αξιών, συνεχίζει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την τοπική κοινωνία”

Προηγούμενο άρθροΟ Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νίκος Παναγιωτόπουλος υποδέχθηκε τoν Πρέσβη του Βιετνάμ Le Hong Truong
Επόμενο άρθροΜια κοινωνία παρακολουθεί με απάθεια τα «καλόπαιδά» της να προξενούν κάθε είδους καταστροφές σε γήπεδα , σχολεία, ΚΑΠΗ, παιδικές χαρές και δεν αντιδρά