Σε ψυχιατρείο θα παραμείνει έγκλειστος ο δράστης που σκότωσε τον παππού και τη γιαγιά του στην κατοικία τους στον Προφήτη Ηλία, στις 6 Σεπτεμβρίου του 2018. Αυτό αποφάσισε χθες ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θράκης στην Κομοτηνή την Τρίτη 13 Ιουνίου. Το δικαστήριο αποδέχτηκε την πρόταση του δικηγόρου του 24χρονου, Μανώλη Βονικάκη, καθώς κρίθηκε ότι ο δράστης πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο νεαρός άντρας σκότωσε με μαχαίρι τους δυο ηλικιωμένους, επιφέροντάς τους πολλαπλά τραύματα. Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή συνέλαβαν τον 24χρονο, ο οποίος κατά την ανάκριση στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ομολόγησε την πράξη του, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη ή τι διημείφθη ανάμεσα στον ίδιο και τους ηλικιωμένους για να φτάσει στο φρικτό έγκλημα. Ο νεαρός δράστης σκότωσε με μαχαίρι τους δυο ηλικιωμένους, επιφέροντάς τους πολλαπλά τραύματα.

Ο 26χρονος δράστης της διπλής δολοφονίας φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα, την εποχή της σύλληψής του και σύμφωνα με πληροφορίες χρειάστηκε να νοσηλευτεί το 2018 δύο φορές σε διάστημα ενός έτους, στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, λόγω της συμπεριφοράς που επεδείκνυε. Ο νεαρός άντρας εργαζόταν μαζί με τον πατέρα του, που ήταν μελισσοκόμος, ενώ η οικογένεια έχει έναν ακόμα γιο, που είναι φοιτητής.

Προηγούμενο άρθροΠρόεδρος Πομάκων στο enikos.gr: Υπήρχε ουρά 25 χιλιομέτρων από την Τουρκία για να ψηφίσουν στη Ροδόπη
Επόμενο άρθροΔήμος Παγγαίου: Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση ειδικών ραμπών Sea access για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα ΑΜΕΑ