Στην εκλογική σύσκεψη της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος ο οποίος μάλιστα εξελέγη στο ΔΣ. Ο ίδιος ευχαρίστησε τους συναδέλφους του που τον στήριξαν.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «τη Δευτέρα είχαμε τις εκλογές της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και ήμουν υποψήφιος. Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Χριστόδουλο Τοψίδη, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και επανεκλεγέντα πρόεδρο της ΕΝΠΕ, Απόστολο Τζιτζικώστα και όλους τους συναδέλφους, ειδικότερα αυτούς που προέρχονται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και όλο το Σώμα καθώς για να εκλεγείς τρίτος σε σταυρούς χρειάζεσαι ψήφους απ’ όλους.

Πιστεύω ότι όλες μαζί οι Περιφέρειες πρέπει να κάνουμε και προσπάθεια ώστε με παρεμβάσεις μας να αλλάξουμε σημεία στις νομοθεσίες ώστε να διευκολύνεται το έργο και η αποτελεσματικότητα των προσπαθειών των Περιφερειών. Και βέβαια να προσπαθήσουμε να προωθήσουμε θέματα που αφορούν τη δική μας Περιφέρεια».

Πρόσθεσε ότι «ειπώθηκαν αρκετά σημαντικά πράγματα στο συνέδριο τα οποία θα αναφέρουμε εκ καιρώ. Για πολλά πράγματα πρέπει πρώτα να ωριμάσουν καταστάσεις ώστε να μπορούμε να δρομολογήσουμε τις εξελίξεις. Σιγά- σιγά γίνεται μία προσπάθεια, προκειμένου να μπορέσουμε θέματα που η νομοθεσία τα αντιμετωπίζει αγκυλωτικά, να μπορέσουμε να τα τροποποιήσουμε».

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Τέλος για τα αγροτικά θέματα είπε ότι «πάντα είμαι αισιόδοξος και πάντα το παλεύω για το καλύτερο. Οι μελισσοκόμοι είναι οι αδικημένοι της παρέας, με την έννοια ότι θα μπορούσαν αν έχουν έναν πιο ενεργό ρόλο. Παράγουμε το 34% του ελληνικού μελιού, είμαι στην Επιτροπή που θα εκδώσει ψήφισμα την Παρασκευή για τα θέματα της μελισσοκομίας και θα το προωθήσουμε για να δούμε τι θα γίνει».

Προηγούμενο άρθροΔεν υπάρχει δυνατότητα για απογευματινά χειρουργεία στο Νοσοκομείο Καβάλας όπως δηλώνει η Κατερίνα Πετράκη
Επόμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: Θέλουμε και άλλη βοήθεια από το Δήμο Καβάλας για τις ευάλωτες ομάδες