Συνεχίζεται ο προγραμματισμός για τη φετινή Αλφαβητοπαρέλαση που θα γίνει στις 3 Μαρτίου στην Καβάλα. Από πλευράς Οργανωτικής Επιτροπής η κ. Ζωή Ζαχαριάδου σημείωσε ότι η ημερομηνία αυτή είναι η ιδανικότερη.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «τα νέα είναι θετικά. Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας κι έχουμε πολλές συμμετοχές ακόμη κι εκτός Καβάλας. Συναντηθήκαμε με τους γονείς, κόψαμε τη βασιλόπιτά μας και προχωράμε. Η Αλφαβητοπαρέλαση θα γίνει φέτος την Κυριακή 3 Μαρτίου, ημερομηνία που τη θεωρούμε ως την ιδανικότερη. Το θέμα της φετινής παρέλασης είναι οι Παροιμίες. Ο κόσμος θα τις δει ζωντανά και θα το ευχαριστηθεί.

Αλφαβητοπαρέλαση θέλουν να κάνουν και η Ελευθερούπολη και η Δράμα. Μακάρι να το κάνουν διότι είναι μια χαρά για τα παιδιά. Την Τετάρτη πήγαμε στη Δράμα μετά από πρόσκληση του διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ήταν εκεί οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων και κάποιοι άλλοι υπεύθυνοι ώστε να συζητήσουμε πώς μπορούν να κάνουν κι εκεί μια ανάλογη εκδήλωση. Πήγε κι εκεί πάρα πολύ καλά, με τους γονείς πολλών παιδιών στη Δράμα να ακούγονται θετικοί. Τους είπαμε ότι δεν είναι τόσο εύκολη ως διοργάνωση και θέλει αρκετή προσπάθεια».

ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

Για το Μουσείο Παραμυθιού είπε ότι «πάει πάρα πού καλά. Ενημερώθηκε ο κόσμος, είχαμε πολλούς ξένους επισκέπτες το καλοκαίρι. Ναι μεν η διαφορετική γλώσσα είναι δύσκολη γι’ αυτούς, αλλά οι εικόνες και τα θέματα βοηθούσαν πολύ. Γινόταν κατανοητό από τους ξένους. Έχουμε πολλές επισκέψεις από σχολεία κι από στόμα σε στόμα το μαθαίνουν κι έρχονται να το δουν. Αν ο χώρος ήταν λίγο μεγαλύτερος, θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια μικρή Disneyland στην Καβάλα. Θέλει υπομονή και δουλειά, αλλά αξίζει τον κόπο».

Προηγούμενο άρθροΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συγχαίρει τον Ιωάννη Καραμανλή
Επόμενο άρθροΣυνάντηση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας για θέματα των Συνεδριάσεων