Η ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας ξεκίνησε πλέον τις προετοιμασίες της για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Ο πρόεδρος της κ. Χαράλαμπος Δράκος υπογράμμισε ότι οι εθνικές εκλογές είναι παρελθόν και πλέον τρέχουν για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «είμαστε στο στάδιο της ανασυγκρότησης. Ξεκούραση και κομματικοί οργανισμοί δεν υπάρχουν. Υπάρχουν και οι άνθρωποι με το σύνδρομο στέρησης που δεν επιβιώνουν αν δεν υπάρχουν εκλογές. Μαζεύουμε τα κομμάτια μας των δύο αναμετρήσεων των εθνικών εκλογών και οδεύουμε προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές που είναι το 2024. Το κόμμα συγκροτημένο και συντεταγμένο πρέπει να προχωρήσει για να δώσει αυτό που έδωσε και στις βουλευτικές εκλογές. Δηλαδή, μια συγκροτημένη ομάδα ανθρώπων που δούλεψε και έφερε το αποτέλεσμα, 4 βουλευτές στο Νομό Καβάλας.

Όλα αυτά έχουν τη σημασία τους για την κεντρική διοίκηση του κόμματος, να προχωρήσουμε μπροστά. Και θα προχωρήσουμε μπροστά παρ’ όλο που οι μνηστήρες του δημαρχιακού θώκου είναι αρκετοί. Είναι αρκετοί αυτοί που ενδιαφέρουν τη Νέα Δημοκρατία και θα προσπαθήσουμε να τα μαζέψουμε όλα αυτά. Διότι είναι κρίμα ένας κομματικός οργανισμός στο Δήμο Καβάλας που άγγιξε το 40% να μην μπορεί να συγκροτηθεί όταν οι αντίπαλοί της έχουν κάτω της μισής της δύναμης. Προς αυτήν την κατεύθυνση θα δουλέψουμε για να μπορέσουμε και να επιβιώσουμε και κυρίως να κυριαρχήσουμε στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές».

ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

Για τις πολλές υποψηφιότητες από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι είναι «καλή η φιλοδοξία αλλά όταν γεννιέται ένας εγωισμός που πολλές φορές είναι αρρωστημένος, νομίζω ότι εκεί θα λάβουμε όλα τα δεδομένα για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Ο κατακερματισμός των δυνάμενων σημαίνει ότι είμαστε σε λάθος κατεύθυνση και αυτό πρέπει να το σκεφτούν και ανάλογα να πράξουν όλοι οι επικεφαλής των συνδυασμών που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία».

Προηγούμενο άρθροΠλήθος κόσμου κατέκλυσε την πλατεία του Φάρου στην έναρξη των εκδηλώσεων της Ναυτικής Εβδομάδας του Δήμου Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΣε ετοιμότητα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας ενόψει καύσωνα