Το Επιμελητήριο Καβάλας συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που ξεκινά σήμερα με περίπτερο του. Ο πρόεδρος του κ. Μάρκος Δέμπας σημείωσε πως η έκθεση αυτή είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη και από σήμερα μέχρι την επόμενη Κυριακή θα συμμετέχουν με περισσότερες από 15 επιχειρήσεις.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «παρά τα θλιβερά και δύσκολα γεγονότα που βιώνει η χώρας μας, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης θα ανοίξει τις πύλες της ουσιαστικά από το Σάββατο το πρωί (σ.σ. σήμερα), παρ’ όλο που δεν θα έχουμε την παρουσία του πρωθυπουργού. Εμείς έχουμε το δικό μας περίπτερο σαν Επιμελητήριο Καβάλας, μαζί με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων. Δίνουμε ένα βήμα στις επιχειρήσεις μας για να μπορέσουν να προβληθούν σε’ αυτήν την πολύ μεγάλη Διεθνή Έκθεση, με πολλές παρουσίες χωρών και αντιπροσωπειών τους. Θεωρώ ότι και η φετινή έκθεση θα είναι εξίσου πετυχημένη όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Άλλωστε η ΔΕΘ έχει αναβαθμιστεί με πολλά δρώμενα, εκδηλώσεις που προσπαθούν να την κάνουν ακόμη πιο ελκυστική.
Από σήμερα Σάββατο μέχρι την επόμενη Κυριακή, οι τοπικές επιχειρήσεις που έχουν δηλώσει συμμετοχή και για πρώτη φορά έχουν ξεπεράσει τις 15-16, θα έχουν εκεί τα προϊόντα τους και θα έχουν την ευκαιρία να τα παρουσιάσουν στον κόσμο. Μακάρι να κλειστούν και οι εμπορικές συμφωνίες».
ΚΑΒΑΛΑ EXPO
Πρόσθεσε ότι «το βήμα της Έκθεσης και αυτή η προσωπική σύζευξη των καταναλωτών με τις επιχειρήσεις, αποτελούν μια χρυσή ευκαιρία γι’ αυτό και θα το συνεχίσουμε και στη δική μας Έκθεση, την Καβάλα Expo 2023 που ξεκινάει στις 29 Σεπτεμβρίου. Κι εδώ προσπαθούμε κι εμείς να δημιουργήσουμε μία πολύ πιο ελκυστική έκθεση με πολλά δρώμενα. Πιστεύω ότι και φέτος θα συνεχίσει να είναι η μεγαλύτερη έκθεση της Περιφέρειας ΑΜΘ».

Προηγούμενο άρθροΣτη διάθεση των νέων επιστημόνων η θερμοκοιτίδα Στήριξης Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας «Θέκλα» της Πανεπιστημιούπολης Καβάλας
Επόμενο άρθροΚακοκαιρία Daniel: Φόβοι για εκατόμβη νεκρών στα πλημμυρισμένα χωριά της Θεσσαλίας – Σπαρακτικές εκκλήσεις των εγκλωβισμένων κατοίκων