Την Κυριακή 14.05.2023, βρέθηκε στην πόλη μας ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Δημήτρης Μάντζος, καλεσμένος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Καβάλας στην πολιτική εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της παράταξης μας για τις επικείμενες εθνικές εκλογές, η οποία έλαβε χώρα στις 19:00 στην πλατεία Κονσουλίδη της πόλης μας. Ο κ. Μάντζος στην ομιλία του, τόνισε τις καθαρές θέσεις του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής επί όλων των θεμάτων που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, ενώ άσκησε και δριμεία κριτική σε ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας παράλληλα την υπεύθυνη στάση της παράταξής μας όλα αυτά τα χρόνια.
Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του κόμματός μας, οι οποίοι με συντομία τοποθετήθηκαν ελεύθερα τονίζοντας όλοι τη σημασία της λήψης ενός σημαντικού διψήφιου ποσοστού υπέρ του ΠΑΣΟΚ – Κιν. Αλλαγής στις ερχόμενες εθνικές εκλογές.
Ο κόσμος της Καβάλας, παρά τις ασταθείς καιρικές συνθήκες, έδωσε το παρόν και ανανέωσε το ραντεβού του με την παράταξή μας στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή 21.05.2023

Προηγούμενο άρθροΣτο λιμάνι της Καβάλας ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος
Επόμενο άρθροΠέθανε ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής