Το Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο “Σαν Παραμύθι”, στο Σουφλί, άνοιξε τις πύλες του, με κεντρικό του θέμα τη Μαγεία το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023 και διεκδικεί επάξια τον τίτλο του καλύτερου Χριστουγεννιάτικου πάρκου στη Θράκη και όχι μόνο, αφού θα μπορούσε να ανταγωνιστεί ακόμα και ευρωπαϊκά θεματικά πάρκα.

Ο υπέροχος χώρος του Βιομηχανικού συγκροτήματος Τζίβρε, έχει μεταμορφωθεί σε ένα πραγματικά μαγικό τοπίο για μικρούς και μεγάλους που θέλουν να νοιώσουν παιδιά.

poster
Τι να σας πρωτοπούμε…

Πλούσιες δράσεις, βιωματικά παιχνίδια, συνεχόμενες εκδηλώσεις… Ζωγραφική προσώπου, χτενίσματα με πλεξούδες για παιδιά, εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, παιχνίδια με παζλ και τόσα άλλα…
Μάγισσες και πριγκίπισσες βγαλμένες απ’ τον εποχή του Μεσαίωνα, τα ξωτικά και ο Άι Βασίλης σας υποδέχονται στην αυλή τους και περιμένουν να γράψετε το γράμμα σας και να φωτογραφηθείτε μαζί τους.
Οι ήρωες του Ενκαντο θα σας παρουσιάσουν όλα τους τα χαρίσματα και θα σας παρασύρουν σε ατελείωτο παιχνίδι μαγείας.
Ο Οβελίξ και ο Αστερίξ και όλοι οι κάτοικοι του Γαλατικου χωριού θα παίξουν μαζί σας διασκεδαστικά παιχνίδια.
Οι πειρατές της Καραϊβικής θα σας οδηγήσουν στον κρυμμένο θησαυρό, ενώ ο Χάρυ Πότερ σας περιμένει να ζήσετε μοναδικά, τρομακτικές στιγμές στο σπιτάκι του, αλλά και στη φυλακή του Ασκαμπαν.

Πλήθος κόσμου κατακλύζει κάθε βράδυ το “Σαν Παραμύθι” που απολαμβάνει με ζωντανή μουσική το ποτό του και ένα σάντουιτς στον ζεστό χώρο που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα…

Εκείνο που θα σας προσφέρει το κάτι παραπάνω στην επίσκεψή σας είναι η ευκαιρία ν’ αγοράσετε τοπικά προϊόντα του Σουφλίου από ντόπιους παραγωγούς.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να κάνουμε σε όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν για να υλοποιηθεί το όλο εγχείρημα και που είναι εκεί παρόντες και δουλεύουν για τη διεξαγωγή του με ένα τεράστιο χαμόγελο και απέραντη ευγένεια προς όλους τους επισκέπτες για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Ειλικρινά, σας παροτρύνουμε να επισκεφθείτε το “Σαν Παραμύθι” στο Σουφλί… μη χάσετε την ευκαιρία να βρείτε τη μαγεία των Χριστουγέννων και των παιδικών σας χρόνων, σε ότι καλύτερο έχετε δει μέχρι σήμερα σ’ ολόκληρη τη Θράκη!

Προηγούμενο άρθρο“Ενημερώνουμε τους μαθητές για την σωστή χρήση φαρμάκων” δηλώνει η Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σίσσυ Ρακιντζή
Επόμενο άρθροΒασίλης Καρράς – Συγκλονίζει ο πρόεδρος του Κοκκινοχωρίου: “Με πήρε πρόσφατα και μου είπε να ετοιμάσω το νεκροταφείο”