Στο νοσοκομείο Δράμας, μετά από τροχαίο στο ύψος της Αμφίπολης, κατέληξε απο ανακοπή καρδιάς ο γιατρός χερουργος και δήμαρχος Δοξάτου Θέμης Ζεκερίδης.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα το πρωί, όταν επέστρεφε απο την Θεσσαλονίκη λίγο μετά την έξοδο στην Εγνατία Οδό προς Αμφίπολη και Δράμα και λίγο μετά έγινε σφοδρή σύγκρουση έξω από την Αμφίπολη.

Οι διασώστες τον απεγκλώβισαν με μεγάλη δυσκολία και με κατάγματα στα ανω και κάτω άκρα. Στο δρόμο προς το Νοσοκομείο Δράμας υπέστη ανακοπή αλλά αν και τον επανεφεραν και ανέκτησε τις αισθήσεις του, μετά από λίγο εντός του νοσοκομείου κατέληξε.

Ο Θέμης Ζεκερίδης, ήταν γιατρός-χειρουργός στο επάγγελμα. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στον Δήμο Δοξάτου, όπου εξελέγη δήμαρχος για πρώτη φορά το 2019, όσο και στην κοινωνία της Καβάλας, όπου υπηρέτηση ως γιατρός για πολλά χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Σημειώνεται, πως ο 70χρονος δήμαρχος όταν συνέβη το δυστύχημα επέστρεφε με το αυτοκίνητό του από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης όπου συνόδεψε τη σύζυγό του, η οποία ταξίδευε για τις ΗΠΑ προκειμένου να επισκεφθεί τα παιδιά τους

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ» που θα διαρκέσει ως τα μέσα Σεπτεμβρίου
Επόμενο άρθροΚοινή ομιλία των υποψήφιων Βουλευτών της ΝΔ στη Χρυσούπολη