Ο Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, για τις αποκαλύψεις του πρώην υπουργού Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γ. Κατρούγκαλου, έκανε την εξής δήλωση:

«Σοκ έχει προκαλέσει στους ελεύθερους επαγγελματίες η αποκάλυψη από τον πρώην υπουργό Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κατρούγκαλο, μέσω τηλεοπτικής του συνέντευξης, της κρυφής ατζέντας του Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για χαράτσι 20% στις ασφαλιστικές εισφορές της συγκεκριμένης κατηγορίας πολιτών.

Το Κόμμα που, κατά τη διακυβέρνησή του την περίοδο 2015 – 2019, αφάνισε τη μεσαία τάξη, απειλεί, τρεις μέρες πριν από τις εθνικές εκλογές, να επιστρέψει … δριμύτερο και πάλι με την ίδια λάθος συνταγή.

Τυχόν επαναφορά του νόμου Κατρούγκαλου στους ελεύθερους επαγγελματίες σημαίνει έως και τριπλάσιες ασφαλιστικές εισφορές τους σε σύγκριση με το σημερινό καθεστώς.

Επιβεβαιώνεται αυτό που η Νέα Δημοκρατία έχει επισημάνει εξαρχής, ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – τάζω τα πάντα στους πάντες – που αρνείται ο κ. Τσίπρας να κοστολογηθεί, δεν μπορεί να υλοποιηθεί δίχως νέα φορολαίλαπα ή νέα μνημόνια.

Παρά την προσπάθεια, μετά τις έντονες αντιδράσεις, να μαζευτούν τα … αμάζευτα, αφενός κάνοντας λόγο για δήθεν “προσωπικές απόψεις” του κ. Κατρούγκαλου και αφετέρου εξαναγκάζοντάς τον να αποσυρθεί από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, η ωμή και σκληρή πραγματικότητα αποκαλύφθηκε σε όλη της τη διάσταση.

Ο κ. Τσίπρας δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο και απειλεί ξανά την κοινωνία.

Οι πολίτες όμως γνωρίζουν πλέον και την Κυριακή θα στείλουν Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ οριστικά και αμετάκλητα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Προηγούμενο άρθροΝτόμινο εξελίξεων στο ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση Κατρούγκαλου- Εξοργισμένοι οι ψηφοφόροι του κόμματος
Επόμενο άρθροΙδιαίτερη αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Νίκο Παναγιωτόπουλο στην ομιλία του στην Θεσσαλονίκη