Στη συνεδρίαση του συντονιστικού των αγροτών που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη (15/2) στη Χρυσούπολη θα αποφασιστεί το μέλλον των κινητοποιήσεων των αγροτών της Π.Α.Μ.Θ., σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νέστου.

Παράλληλα, ο κ. Αργυράκης αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της συνάντησης που είχαν οι αγρότες της Π.Α.Μ.Θ. την περασμένη Κυριακή στην Κομοτηνή με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη.

ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

”Στη σύσκεψη που κάναμε με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συμμετείχαν 30 αγροτικοί, κτηνοτροφικοί και μελισσοκομικοί σύλλογοι της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ήταν μία μεγάλη σύσκεψη που καταφέραμε να οργανώσουμε για την Περιφέρειά μας. Δείξαμε ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο όπως είπε και ο κ. Αυγενάκης και αυτό που κρατάμε είναι η πρώτη κουβέντα, ότι με τους θεσμικούς εκπροσώπους και με τα θεσμοθετημένα όργανα θα έχουμε επικοινωνία στη διάρκεια όλου του χρόνου. Είχαμε θέσει στη συνάντησή μας τα γενικά προβλήματα, που είναι το υψηλό κόστος παραγωγής, η νέα Κ.Α.Π., ο ΕΛ.Γ.Α., οι εργάτες γης, όπως και οι ελληνοποιήσεις που γίνονται στα προϊόντα”, τόνισε σχετικά ο κ. Αργυράκης.

ΠΕΡΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ

”Σε αυτά τα γενικά θέματα οι απαντήσεις που λάβαμε σαφώς και δεν μας ικανοποιούν πλήρως. Δεν μπορούμε να πούμε ότι σε μία συνάντηση μπορούμε να πάρουμε όλες τις απαντήσεις που θέλουμε. Για τα τοπικά θέματα που θέσαμε γιατί τοποθετηθήκαμε όλοι και πήραμε τον λόγο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας στην περιοχή του, υποσχέθηκε ο υπουργός με τη δέσμευση του περιφερειάρχη να γίνουν ομάδες εργασίας και να βρούμε λύση στα προβλήματά μας κατεβαίνοντας στο υπουργείο με ομάδες εργασίας 5 – 6 ατόμων για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τον τόπο μας. Όποτε έχουμε συζητήσει με σοβαρό τρόπο και τεκμηρώνοντας τις απόψεις μας, σε βάθος του χρόνου έχουμε βγει κερδισμένοι. Έτσι και αυτή τη φορά πιστεύουμε ότι κάτι θα κερδίσουμε. Σίγουρα δεν είναι όλα τα προβλήματα εύκολο να λυθούν, το καταλαβαίνουμε. Πιέζουμε όμως ακόμη και τώρα για να βρούμε λύσεις στα προβλήματά μας και πιστεύω ότι με γόνιμο διάλογο θα πετύχουμε αυτό που πρέπει για το καλύτερο”, ανέφερε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο κ. Αργυράκης.

Προηγούμενο άρθροΑπονομή βεβαιώσεων εκπαίδευσης με θέμα «Υποστήριξη λειτουργιών πνευμόνων καρδιάς-χρήση ΑΕΑ» στην Ελευθερούπολη
Επόμενο άρθροΔεν υπάρχει δυνατότητα για απογευματινά χειρουργεία στο Νοσοκομείο Καβάλας όπως δηλώνει η Κατερίνα Πετράκη