Σε απόλυτη ετοιμότητα βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας λόγω επικείμενου καύσωνα. Ο Διοικητής της κ. Νίκος Μπαλατσούκας ανέφερε ότι έχουν ξεκινήσει τις περιπολίες σε όλο τον νομό.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «είμαστε σε ετοιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Αφενός μεν επειδή τα μέτρα αυξάνονται όταν ξεκινάει η αντιπυρική περίοδος και ανάλογα με τις θερμοκρασίες τα μέτρα εντείνονται.. Σε ό,τι αφορά το νομό Καβάλας, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση έχουν ξεκινήσει ήδη οι τακτικές περιπολίες έξω. Με την άνοδο της θερμοκρασίας οι περιπολίες θα γίνουν πιο τακτικές και περισσότερες. Στο νομό μας ευελπιστώ ότι μέχρι στιγμής πάμε καλά. Βεβαίως μας έχει βοηθήσει και ο καιρός. Οι τοπικές βροχές διευκολύνουν το έργο μας παρ’ όλα αυτά είμαστε πάντα σε ετοιμότητα και θα είμαστε στο πλευρό του πολίτη, όποτε και αν χρειαστεί.

ΑΝΕΜΟΙ

Πρόσθεσε ότι «το πρώτο μας μέλημα είναι να μην έχουμε ανέμους που δυσχεραίνουν το έργο μας σε μεγάλο βαθμό. Με τα μέσα που έχουμε και τον κόσμο –αν είχαμε περισσότερο προσωπικό θα ήμασταν ακόμη καλύτερα- γίνεται η προσπάθεια σε όλο το νομό Καβάλας απ’ όλες τις υπηρεσίες. Πέραν των δύο πετζετέλ που είναι μονίμως το καλοκαίρι στο νομό Καβάλας, όπως επίσης με ένα καινούργιο Σινούκ που κουβαλάει 10 τόνους νερό, είναι πολύ ευνοϊκό για μας. Κάνουμε την προσπάθειά μας ώστε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών».

Προηγούμενο άρθροΣτις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου στρέφει το βλέμμα της η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας
Επόμενο άρθροΤο δικό του κολυμβητήριο θα αποκτήσει στη Χρυσούπολη ο Δήμος Νέστου