Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν ο τρόπος με τον οποίο σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός την συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο κ. Ρωμανός σχολιάζοντας την συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Mega αναφέρθηκε και στην έλλειψη ψυχραιμίας από τον κ. Κασσελάκη σε ερωτήματα που το έγιναν.

Η ανακοίνωση του Νίκου Ρωμανού

«Σήμερα μάθαμε από τον εκνευρισμένο κ. Κασσελάκη ότι ένας αρχηγός κόμματος μπορεί να δανείζει και να δανείζεται από το κόμμα του χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Μπορεί να ΜΗΝ απαντάει τίποτα για ζητήματα διαφάνειας, επιφυλασσόμενος να απαντήσει στη Δικαιοσύνη.
Μπορεί να αποκηρύσσει ολόκληρη τη κυβερνητική θητεία του κόμματός του, εκτός των έργων και των ημερών Παππά και Πολάκη.

Όσο για τη συζήτηση περί οικονομικού προγράμματος, είναι το μόνο σημείο όπου υιοθετεί απόλυτα την πολιτική του προκατόχου του, προσαρμοσμένη στην άγνοιά του, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα Θεσσαλονίκης 2.0!»

Προηγούμενο άρθροΣυναγερμός στην Ευρώπη για τους μετανάστες από την Αίγυπτο – Στο Κάιρο Μητσοτάκης, φον ντερ Λάιεν, Μελόνι και Ντε Κρο με πρόταση “πακέτο”
Επόμενο άρθροΗ εξομολόγηση του Νίκου Οικονομόπουλου: “Το τραύμα των παιδιών όταν χωρίσουν οι γονείς παραμένει, δεν σβήνει”