Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η εκστρατεία καλλωπισμού τής βλάστησης παραπλεύρως τού οδικού δικτύου σε περιοχές τού νομού μας, καθώς και βελτιωτικών παρεμβάσεων σε αυτό, από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Μετά από τον δρόμο από και προς το αεροδρόμιο “Μέγας Αλέξανδρος”, ο οποίος αποτελεί την οδική πύλη εισόδου τουριστών και επισκεπτών, όπως επίσης και τμήματα προς την Χρυσούπολη μέχρι και την Κεραμωτή, το συνεργείο τού αμαξοστασίου της Π.Ε. Καβάλας πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες εργασίες κοπής / διαμόρφωσης δέντρων και θάμνων εκατέρωθεν του οδοστρώματος από τον κόμβο τής Χρυσούπολης μέχρι το Γηροκομείο.

Όπως επίσης και αποκατάσταση λακούβων με ψυχρή πίσσα, καθώς και καθαρισμό πινακίδων σήμανσης και τοπωνυμίων.

Από εχθές Τετάρτη 24/5 οι ίδιες εργασίες υλοποιούνται από τον κόμβο Χρυσούπολης προς το Χρυσοχώρι.

Η διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας συνεχίζει πυρετωδώς τις παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια και γενικότερα την ποιότητα ζωής των πολιτών, αλλά και για την διατήρηση σε υψηλά επίπεδα τής εικόνας τού απαράμιλλου φυσικού κάλλους τής επικράτειάς της.

Προηγούμενο άρθροMoody’s: Θετική για το αξιόχρεο της Ελλάδας μία νέα κυβέρνηση της ΝΔ – Προβλέπει μία από τις μεγαλύτερες μειώσεις του χρέους παγκοσμίως
Επόμενο άρθροΟρκίζεται στις 16.00 ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Ιωάννης Σαρμάς – Όλα τα ονόματα των νέων υπουργών