Τραγωδία στην Κάρυστο. Πριν από λίγο ανακοινώθηκε ότι οι δύο πιλότοι του καναντέρ που κατέπεσε στον Πλατανιστό Ευβοίας είναι νεκροί.

«Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 και ώρα 14:52 αεροσκάφος τύπου CL-215 της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, κατέπεσε, κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης, στον Πλατανιστό Ευβοίας με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του κυβερνήτη, Σμηναγού (Ι) Χρήστου Μουλά, 34 ετών και του συγκυβερνήτη, Ανθυποσμηναγού (Ι) Περικλή Στεφανίδη, 27 ετών» αναφέρει η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.

Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις

Mε απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια, κηρύσσεται τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις (από 25 έως 27 Ιουλίου 2023) για την απώλεια της ζωής, εν ώρα καθήκοντος, των Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας και χειριστών του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215, το οποίο επιχειρούσε στην Εύβοια, αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Προηγούμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: Εμπιστευόμαστε την εμπειρία των δημοτικών υπαλλήλων, στηρίζουμε τις πολύτεκνες οικογένειες
Επόμενο άρθροΟ Νίκος Παναγιωτοπουλος για την πτώση του καναντέρ στην Κάρυστο