Την Κυριακή 26 Μαΐου διεξήχθη ο 7ος Διαγωνισμός “Orpheus Soloists”. Το Ωδείο «Νεάπολις» συμμετείχε –όπως είθισται τα τελευταία χρόνια- με το τμήμα φλάουτου της Ρεβέκκας Μελετιάδου και το τμήμα κλασικής κιθάρας του Τάσου Δέλιου. Η εμφάνιση των μαθητών του Ωδείου «Νεάπολις» στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Ειδικότερα, στην τάξη κλασικής κιθάρας στην Β΄ Κατηγορία (έως 13 ετών) οι μαθητές Ευστράτιος Δέλιος και Σοφία Χόη κατέκτησαν δύο Α΄ βραβεία (!) αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στην επιτροπή, που απένειμε δύο πρώτες θέσεις στους δύο μαθητές .

Εξαιρετικές επιδόσεις σημείωσε και το Τμήμα φλάουτου της Ρεβέκκας Μελετιάδου.

Συγκεκριμένα, στην Α΄ κατηγορία (έως 13 ετών) η Μαγδαληνή Μεγγίδου έλαβε το Α΄ βραβείο και η Λυδία Προκόβα Παπαδοπούλου το Β΄ βραβείο.

Στην Β΄ κατηγορία (13-16 ετών) η μαθήτρια Ελένη Δέλιου έλαβε το Β΄ βραβείο, χωρίς να απονεμηθεί Α΄ Βραβείο σε κάποιον διαγωνιζόμενο.

Η Διεύθυνση του Ωδείου «Νεάπολις» συγχαίρει θερμά τους διαγωνιζόμενους για την συνέπεια το ήθος τους και την συνολική εμφάνισή τους.

Επίσης, συγχαίρει τις οικογένειές των μαθητών για τη στήριξη στην καλλιτεχνική τους πορεία και εύχεται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!

Τα βίντεο των επιτυχόντων:

Στράτος Δέλιος

Σοφία Χόη

Μάγδα Μεγγίδου

Λυδία Προκόβα Παπαδοπούλου

Ελένη Δέλιου

Προηγούμενο άρθροΣύσκεψη στην Καβάλα για την προώθηση των οίνων της ΠΑΜΘ σε τρίτες χώρες
Επόμενο άρθροΚομοτηνή: Μητέρα με το βρέφος της παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο