Για την πορεία υλοποίησης του μεγάλου project – επένδυσης στην ακτή του ”Μπάτη”, έκανε δηλώσεις η επιχειρηματίας, Τζένη Παπαδημητρίου.
Όπως τόνισε αρχικά, ”ο προγραμματισμός μας είναι έτοιμος, οι δράσεις δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη. Ευελπιστούμε πως θα ξεκινήσουν με τη νέα χρονιά, από τον Ιανουάριο, οπότε και θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τις εργασίες μέσα στον χώρο”
Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ
”Θα είναι στην ουσία ένα σύγχρονο πεντάστερο κάμπινγκ, με διαμονή σε σκηνές, που θα έχουν όμως μέσα όλες τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου. Το συνολικό κόστος της επένδυσης θα ανέλθει στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Περιλαμβάνει όλη την ανάπτυξη του κόλπου του Μπάτη, δηλαδή και το κομμάτι του κάμπινγκ και το κομμάτι της ακτογραμμής και το υφιστάμενο κτήριο. Ο σχεδιασμός και οι μελέτες έχουν ήδη ολοκληρωθεί και θα είναι πολύ γρήγορη η υλοποίηση του project. Οπότε ευελπιστούμε τη σεζόν του 2025 να είμαστε έτοιμοι και να λειτουργούμε. Η Καβάλα δείχνει ότι ο τουρισμός χρονιά με τη χρονιά, ειδικά μετά την πανδημία, έχει αρχίσει να αυξάνεται και έχει ανάγκη, διψά για τουριστικές μονάδες και πραγματικά θα ήταν πολύ καλό να γίνουν στην περιοχή μας, όσο το δυνατό περισσότερες τουριστικές μονάδες για να αυξάνεται κατ’ έτος η επισκεψιμότητα”, δήλωσε σχετικά η Τζένη Παπαδημητρίου.

Προηγούμενο άρθροΒόλτα στην αγορά της Χρυσούπολης έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης
Επόμενο άρθροΤο πρόγραμμα των ομιλιών του υποψηφίου δημάρχου Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη σε οικισμούς του νησιού