Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης σε συνεργασία με τον Δήμο Παγγαίου προτίθεται να συνδιοργανώσει προπονητική συνάντηση το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου (ώρα έναρξης 10.30) με συμμετέχοντες όλους τους επιλεγμένους αθλητές-τριες της ΕΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης και τους προπονητές τους.
Η υλοποίηση του προγράμματος « γυμνάζομαι με τους καλύτερους » των επιλεγμένων αθλητών – τριών της ομοσπονδίας μας μεταφέρεται στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ για τους αθλητές-τριες της ΕΑΣ Αν Μακεδονίας Θράκης.
Η πρωινή δράση θα ξεκινήσει στις 10.30 έως τις 13.00.Στη συνέχεια θα ακολουθήσει γεύμα για το σύνολο των συμμετεχόντων ( περίπου 100 ).Ο απογευματινός κύκλος θα ξεκινήσει στις 16.00 έως τις 18.30.Μετά τον απογευματινό κύκλο θα δοθεί σνακ και μετά αναχώρηση για τους τόπους Διαμονής των συμμετεχόντων.
Για τον συντονισμό της δράσης μαζί με τους τεχνικούς υπευθύνους του προγράμματος του ΣΕΓΑΣ, τον τεχνικό σύμβουλο κο Μωυσιάδη Αναστάσιο θα συμμετέχουν η τομεάρχης δρόμων και εμποδίων κα Σιώμου Ιωάννα, ο τομεάρχης δρόμων αντοχής κος Θεοδωρίδης Δημήτριος καθώς και οι υπεύθυνοι ομοσπονδιακοί τεχνικοί από τους υπόλοιπους τομείς. Θα παραβρεθούν επίσης οι επί πολλά έτη πρωταθλητές μας κ. Δουβαλίδης Κωνσταντίνος στα 110 εμπόδια και Μπανιώτης Κωνσταντίνος νυν προπονητής στο ύψος .
Τον συντονισμό εκ μέρους του Δήμου Παγγαίου θα έχει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού κ. Μποσμπότης Χρήστος.

Προηγούμενο άρθροΚαιρός ήταν- Περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων
Επόμενο άρθροΠαρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού του Φίλιππου Αναστασιάδη “ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”