Μεγάλη ήταν η επιβατική κίνηση του Αστικού ΚΤΕΛ την Μεγάλη Εβδομάδα, πλην όμως το κυκλοφορειακό πρόβλημα δυσκόλεψε πολύ τους οδηγούς των λεωφορείων….

Ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Στράτος Μακρογιαννίδης σημείωσε πως η μονοδρόμηση του δρόμου στο Περιγιάλι προκάλεσε μεγάλη δυσκολία στην διέλευση των οχημάτων.
“Πέρασε και το Πάσχα ενώ την ημέρα της Μ. Παρασκευής που βγαίνει ο επιτάφιος μας έφερε δυσκολίες. Βλέπετε η μονοδρόμηση στην περιοχή του Περιγιαλίου δημιουργεί πολλά προβλήματα…

Όλη η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων δυστυχώς δυσκολεύει πάρα πολύ την είσοδο των οχημάτων μέσα στην πόλη και νομίζω ότι χωρίς να είμαι βέβαια ειδικός, ότι ο συγκοινωνιολόγος έχει κάνει μεγάλο λάθος.
Πανδαιμόνιο γίνεται εκεί ενώ τη Μ. Παρασκευή είχαμε και τροχονόμο στο φανάρι αλλά και πάλι μας δυσκόλευε να μπούμε στην πόλη μέσα.

Θα ήταν καλύτερα το πεζοδρόμιο να το άφηναν ως έχει για να μπορεί να γίνεται καλύτερα η διέλευση των οχημάτων. Δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ ενώ είναι γεγονός ότι πλέον θα έχουμε προβλήματα. Εμείς βέβαια για τις ημέρες αυτές βάλαμε και επιπλέον δρομολόγια και έτσι προσπαθήσαμε να καλύψουμε τη διαφορά της ώρας. Είναι αλήθεια βέβαια ότι ο κόσμος προτίμησε το αυτοκίνητό του για να πάει στην περιοχή εκεί αλλά γενικά αντιμετωπίσαμε προβλήματα” σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ
Ο ίδιος σημείωσε ότι η επιπλέον κυκλοφορία φέρει περισσότερη ταλαιπωρία για όλους. “Δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε να κάνει αυτό το έργο αλλά μόνο καλό δεν μας έκανε στην είσοδο της πόλης. Η επιβατική κίνηση ήταν μέτρια μια και ο κόσμος προτίμησε τα δικά του οχήματα για να πάει στα κοιμητήρια. Γενικά εγώ έχω να πω κάθε πέρσι και καλύτερα.
Και από την άλλη συνεχώς δυσκολεύουν τα πράγματα σε ό,τι αφορά το κυκλοφοριακό. Βλέπετε βγαίνουν και άλλα αυτοκίνητα σε κυκλοφορία και όλα γίνονται πιο δύσκολα. Σήμερα όλος ο κόσμος οδηγεί και πλέον δεν μπορείς να περπατήσεις μέσα στο κέντρο της πόλης.

Ούτε με δίκυκλη μηχανή δεν μπορείς να κινηθείς…. Μόνο με τα πόδια κινείσαι καλύτερα. Φανταστείτε ένα λεωφορείο 12 μέτρων πώς θα κινηθεί; Και θέλουμε όλοι μέχρι το μαγαζί να πάμε με το αυτοκίνητο για να ψωνίσουμε. Τι να πούμε;” αναρωτήθηκε με νόημα.

Προηγούμενο άρθροΗ Θάσος στους 20 καλύτερους Ευρωπαικούς προορισμούς- Εκδήλωση του Οργανισμού Τουρισμού
Επόμενο άρθροΣυνεχίζονται τα έργα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου