Συνέντευξη Τύπου προκειμένου να παρουσιάσουν τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 24 Μαΐου κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας, παραχώρησαν σήμερα το μεσημέρι ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Καβάλας, Απόστολος Μουμτσάκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιάννης Κελγιώργης και ο υπεύθυνος ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου Καβάλας, Γιάννης Κούτρας.

Οι περίπου σαράντα εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης, θα ξεκινήσουν στις 7 το απόγευμα και θα ολοκληρωθούν στις 12 τα μεσάνυχτα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΟΥΜΤΣΑΚΗΣ: “Για μία ακόμη χρονιά ο Δήμος Καβάλας ενισχύει οικονομικά, αλλά και πρακτικά, με τη συμβολή των υπηρεσιών του, τη Λευκή Νύχτα. Πρόκειται για μία διοργάνωση που αγαπήθηκε από τον κόσμο και έγινε πλέον θεσμός. Καλώ τους συμπολίτες να κατέβουν την Παρασκευή στο κέντρο της πόλης και να ζήσουμε όλοι μαζί μία πρωτόγνωρη εμπειρία”.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΛΓΙΩΡΓΗΣ: “Η 9η Λευκή Νύχτα, όπως και οι προηγούμενες, έχει ως στόχο να τονώσει την οικονομική δραστηριότητα στην πόλη μας, αλλά και να ψυχαγωγήσει τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου Καβάλας. Φέτος, για πρώτη φορά, θα έχουμε διάφορα δρώμενα και στην οδό Βενιζέλου. Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν περίπου 500 ατόμα από τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της περιοχής μας, ενώ πολλές εκπλήξεις κρύβουν και οι δράσεις των επιχειρηματιών της εστίασης. Είμαι σίγουρος ότι όσοι βρεθούν στο κέντρο της Καβάλας την Παρασκευή, θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους και θα επωφεληθούν από τις εκπτώσεις των εμπορικών καταστημάτων”.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΕΜΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΡΑΣ: “Είναι γεγονός ότι η Λευκή Νύχτα αγκαλιάστηκε από τον κόσμο και τους επαγγελματίες. Νομίζω ότι πέρα από τον εμπορικό της χαρακτήρα, θα αποτελέσει και την καλύτερη δυνατή διαφήμιση για την πόλη μας, αφού τόσο εδώ, όσο και στην ευρύτερη περιοχή, υπάρχουν πάρα πολλοί τουρίστες αυτή την περίοδο. Μαθαίνω πως οι εκπτώσεις των εμπορικών καταστημάτων θα είναι πολύ μεγάλες και είναι μια ευκαιρία για τους καταναλωτές να καλύψουν χωρίς ιδιαίτερο κόστους τις ανάγκες τους”.

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Μητσοτάκης: Ανακοινώνει σήμερα μέτρα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού – Κίνητρα σε νέους γονείς, προγράμματα και επιδόματα
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Ομάδας Εργασίας, για το έργο της Τεχνικής Βοήθειας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού” στην ανάκαμψη του τουρισμού της Θάσου