Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα να έχει ήδη υποβάλει την παραίτησή του στα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε στους συντρόφους του ότι υποβάλλει την παραίτησή του από την ηγεσία του κόμματος προκειμένου προχωρήσουν οι διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου.

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε λίγο μετά τις 11.30 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να παραστεί στην συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου και να ανακοινώσει στα μέλη του κόμματός του τις προθέσεις του.

Επίσης, είχε γίνει γνωστό ότι θα έκανε δηλώσεις στο Ζάππειο στις 12.30. Λίγο πριν τη μια το μεσημέρι όμως πληροφορίες ανέφεραν ότι ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι παραιτείται.

Δείτε τις δηλώσεις του στο Ζάππειο

Ήδη στο Ζάππειο βρίσκονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως η εκπρόσωπος Τύπου Πόπη Τσαπανίδου και ο βουλευτής, Ευάγγελος Αποστολάκης και η Ράνια Σβίγγου.

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: Γκρίνια για το γεγονός ότι δεν παραιτήθηκε κανείς μετά τη βαριά ήττα – Στις θέσεις τους Τσαπανίδου, Σβίγκου, Βασιλειάδης, Μπίστης
Επόμενο άρθροΠαραιτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας – Δεν θα είναι υποψήφιος στην νέα διαδικασία εκλογής προέδρου