Διπλή είναι η χαρά για οικογένεια στις Σέρρες. Δίδυμα αδέλφια κατάφεραν να θριαμβεύσουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις συγκεντρώνοντας περισσότερα από 19.000 μόρια ο καθένας.

Πανελλήνιες 2023 – Ηλεία: Δίδυμη επιτυχία στην Γαστούνη – Τα αδέλφια που κέρδισαν το στοίχημα των εξετάσεων
Η Δήμητρα Μπούσιου συγκέντρωσε 19.350 μόρια και ο Παναγιώτης Μπούσιος συγκέντρωσε 19.010 μόρια.

«Χρειάζεται μεθοδευμένο διάβασμα από την αρχή της χρονιάς και οργάνωση αφού ο χρόνος είναι περιορισμένος και δεν πρέπει να υπάρχουν κενά», είπε η Δήμητρα στην ΕΡΤ, με τον αδελφό της, Παναγιώτη να προσθέτει πως οι Πανελλαδικές χρειάζονται «πρόγραμμα, διάβασμα και στήριξη από καθηγητές και οικογένεια».

Τα δύο αδέλφια προετοιμάστηκαν με μαθήματα στο Φροντιστήριο, όπου πήγαιναν αμέσως μετά το σχολείο, με τον χρόνο να είναι περιορισμένος και το διάβασμα αρκετό. Ωστόσο, όπως τόνισε ο Παναγιώτης, φυσικά και έκαναν και τις εξόδους τους αλλά «με μέτρο».

Όσο για τις σχολές που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον τους, για την Δήμητρα είναι η Στρατιωτική Ιατρική, ενώ για τον Παναγιώτη, το Πολυτεχνείο.

Προηγούμενο άρθροΡήγας: «Δέχτηκα τραμπούκικη επίθεση, με έπιασε από τον λαιμό» – Όλα όσα είπε για το επεισόδιο με τον Τζανακόπουλο
Επόμενο άρθροΝέα κυβέρνηση: Αυξήσεις 10%-15% στο Δημόσιο, 4,1% στις συντάξεις – «Πακέτο» μέτρων 720.000.000 ευρώ για το 2024 από το υπουργείο Οικονομικών – Στα τέλη Ιουλίου το πρώτο νομοσχέδιο