Το δικό τους μήνυμα για τα οφέλη από τη χρήση του ποδηλάτου μέσα στην πόλη είχαν την ευκαιρία να στείλουν το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουνίου 2024 οι Καβαλιώτες, κατά τη διάρκεια της ποδηλατοβόλτας που διοργάνωσε ο Δήμος Καβάλας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ποδηλασίας του ΑΟΚ και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κηπούπολης-Καλαμίτσας. Οι ποδηλάτες, αφού διέσχισαν το κέντρο της πόλης, βρέθηκαν στη δυτική της πλευρά, έξω από το κλειστό γυμναστήριο “Αλέξανδρα Δήμογλου”, και στη συνέχεια, μέσω της Ερυθρού Σταυρού, επέστρεψαν στον Δημοτικό Κήπο.

Στον επίλογο της χθεσινής εκδήλωσης, ο Σύλλογος Εικαστικών Τεχνών και Φιλότεχνων Καβάλας Art Attack, μετά την προσφορά ενός αναμνηστικού δώρου στον εκπρόσωπο του Τμήματος Ποδηλασίας του ΑΟΚ για τη διαχρονική στήριξη του συγκεκριμένου θεσμού, παρουσίασε στα μικρά παιδιά διάφορες εικόνες, που είχαν ως βασικό θέμα την ασφαλή μετακίνηση των ποδηλατών, με την προμήθεια των απαραίτητων αξεσουάρ.

Ο Δήμος Καβάλας ευχαριστεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας, τους υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας και τα μέλη της Διασωστικής Ομάδας Καβάλας, διότι, όπως κάθε χρόνο, φρόντισαν για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της ποδηλατοβόλτας, στους πολυσύχναστους δρόμους της Καβάλας.

Προηγούμενο άρθροΝαυαγοσώστης και στην παραλία “Παλιό Λιμανάκι” στη Θάσο
Επόμενο άρθροΣυνάντηση εργασίας για την Τουριστική Ανάπτυξη της Περιφέρειας ΑΜΘ