Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Σπύρος Φωκάς, σε ηλικία 86 ετών. «Καλή αντάμωση Σπύρο μου» έγραψε η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά, στον λογαριασμό της στο Facebook, δημοσιεύοντας το τραγούδι της Βίκυς Μοσχολιού, “Τα δειλινά” .

Ο Σπύρος Φωκάς, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας και τους τελευταίους μήνες βρισκόταν σε κέντρο αποκατάστασης στη Μαγούλα.

Η Λίλιαν Φωκά την Τρίτη (24/10) είχε δημοσιεύσει ακόμα μία φωτογραφία του ηθοποιού. Σε εκείνη φαίνεται ο Σπύρος Φωκάς στο κρεβάτι του κέντρου αποκατάστασης.

Τα προβλήματα υγείας του Σπύρου Φωκά άρχισαν πριν από τρία χρόνια, όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο της Κορίνθου και από εκεί να μεταφερθεί στην Αθήνα. Έκτοτε τα πολλαπλά προβλήματα καθώς και η πυρκαγιά στο Λουτράκι πέρσι, τον ανάγκασαν να αναζητήσει κέντρο αποκατάστασης, με σκοπό να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Από το καλοκαίρι βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, τα έξοδα του οποίου πληρώνει γνωστός εφοπλιστής, λόγω της μεγάλης αγάπης που του έχει.

Προηγούμενο άρθροYouth Pass: Πώς θα κάνετε αιτήση στο vouchers.gov.gr, πότε θα γίνει η πληρωμή των 150 ευρώ – Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί
Επόμενο άρθροΠάνος Σκουρλέτης και Νίκος Βούτσης αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ – Παίρνει θέση η Αχτσιόγλου