Με ενδιαφέρον παρακολουθεί το Πανελλήνιο τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία και μοιάζουν με reality show αφού υποψήφιοι προς αποχώρηση φεύγουν από μόνοι τους με κρότο! Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Βούτσης άνοιξαν μόνοι τους την πόρτα και την έκλεισαν με δύναμη πίσως τους αφήνοντας αιχμές τόσο για την περίοδο Τσίπρα (ιδιαίτερα από το 2019 και μετά) αλλά και για τον Στέφανο Κασσελάκη χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης με ένα διαγγελματικό μήνυμα μέσω social media έδειξε ανυποχώρητος, να μην αιφνιδιάζεται από τις εξελίξεις και ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε «δημοψήφισμα» στο εσωτερικό του κόμματος για τους 4 που είναι υπό διαγραφή επιβεβαιώνοντας σχετικό ρεπορτάζ του newsit.gr.

Ωστόσο, οι εξελίξεις τον πρόλαβαν καθώς ο ένας εκ των τεσσάρων που είναι υπό διαγραφή, Πάνος Σκουρλέτης αποχώρησε ήδη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον ακολούθησε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο οποίος όμως δεν είναι υπό διαγραφή και πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον το τι θα πράξουν Στέφανος Τζουμάκας, Νίκος Φίλης και Δημήτρης Βίτσας.

Ταυτόχρονα το απόγευμα όπως έγινε γνωστό θα συνεδριάσουν από κοινού η Έφη Αχτσιόγλου, οι 6 + 6 και ο Διονύσης Τεμπονέρας καθώς όπως πληροφορείται το newsit.gr υπάρχει μεγάλος εκνευρισμός μετά την απόφαση Κασσελάκη να προχωρήσει σε εσωτερικό δημοψήφισμα.

Προηγούμενο άρθροΠέθανε ο Σπύρος Φωκάς
Επόμενο άρθροΓιόρτασε χθες ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου στην Ελευθερούπολη