Σε κλίμα κατάνυξης παρέλαβε τη διοίκηση της ΧΙΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Αλεξανδρούπολης ο Ταξίαρχος Βασίλειος Λαμπρόπουλος από τον παραδίδοντα διοικητή και ομόλογό του, Γεώργιο Βάσιο.

Α-Δ: Γεώργιος Βάσιος, Βασίλειος Λαμπρόπουλος
Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 14/03 στο στρατόπεδο Κανδηλάπτη της πρωτεύουσας του Έβρου, παρέστη, μεταξύ άλλων, και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ιωάννης Ζαμπούκης.

Κατά την ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής, ο παραδίδοντας διοικητής, αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την άψογη συνεργασία, υπογράμμισε εκ νέου την αποστολή της ΧΙΙ ΤΘΤ για την προστασία του Έβρου αλλά και της Ελλάδας γενικότερα.

«Αναλαμβάνοντας πριν από ένα χρόνο τη διοίκηση της ταξιαρχίας, επωμίστηκα τη βαριά ευθύνη που απορρέει από την ένδοξη ιστορία της, την υψηλή της αποστολή, τη γεωγραφική της θέση, την εξαιρετική της παράδοση…το έργο που επιτελέστηκε ήταν αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Ομοίως, ο παραλαμβάνων διοικητής, ορκίστηκε να υπηρετήσει την αποστολή του στρατού με κάθε προσπάθειά του, δηλώνοντας έτοιμος να θυσιαστεί για τον Έβρο και την Ελλάδα, εάν αυτό απαιτηθεί.

Προηγούμενο άρθρο«Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα»: Ξεκινά το πρόγραμμα – Όλες οι πληροφορίες για την επιδότηση
Επόμενο άρθροΣυνάντηση εργασίας του Μιχάλη Σκορδά στη Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών