Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 στο Φανάρι, ο Θεοφ. Επίσκοπος Τανάγρας κ. Απόστολος Καβαλιώτης.

Ο Θεοφιλέστατος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος τον καλωσόρισε στο Φανάρι, ενώ του ευχήθηκε για την εκλογή του σε Επίσκοπο.

Από την πλευρά του ο κ. Απόστολος υπέβαλε τα σέβη του στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριαρχη κ. Βαρθολομαίο και αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν τη συνεργασία τους, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του Γραφείου της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ε.Ε.

Απευθυνόμενος ο Επίσκοπος Τανάγρας προς τον Παναγιώτατο εξέφρασε τον σεβασμό και την αγάπη προς τον Ιερό θεσμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου, και ιδιαίτερα στο πρόσωπο του Πατριάρχη.

Νωρίτερα ο Επίσκοπος Τανάγρας προσκύνησε στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Προηγούμενο άρθροΦορολογικό νομοσχέδιο: Oι τελικές αλλαγές που ανακοίνωσε ο Κωστής Χατζηδάκης – Εξαιρέσεις για ταξί, περίπτερα, καφενεία
Επόμενο άρθροΕπίδομα θέρμανσης: Ποιοι θα εξοφληθούν έως τις 22 Δεκεμβρίου – Λήγει τα μεσάνυχτα η προθεσμία για τις αιτήσεις