«Μετά από συζήτηση με τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, με πολλή χαρά δέχτηκα να είμαι ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας. Καταρχάς είμαι ευγνώμων που τόσο πολλοί συμπολίτες και συμπολίτισσές μου, με τίμησαν με την ψήφο τους, στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Εξίσου σημαντικό για μένα είναι όμως, ότι ο δήμαρχος Καβάλας με εμπιστεύεται για αυτήν την θέση και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα».
Τα παραπάνω τόνισε, ο νεοκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Παναγιώτης Μαμτσαδέλης, ο οποίος από την αρχή του νέου έτους, θα αναλάβει τα καθήκοντα του προέδρου του νέου δημοτικού συμβουλίου.
ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ
«Πραγματικά είναι μιας καίριας σημασίας θέση για την λειτουργία του Δήμου Καβάλας. Παρά την ηλικία μου και την πρώτη φορά που ουσιαστικά συμμετέχω ως αιρετός στη διοίκηση ενός οργανισμού, όπως είναι ο Δήμος Καβάλας, ο κ. Μουριάδης με εμπιστεύεται. Δείχνει ότι μπορεί να εμπιστευτεί τους νέους ανθρώπους κι αυτό θα συμβεί και σε άλλες θέσεις. Άρα είναι πρώτα απ’ όλα τιμητικό για εμένα και δείχνει τα θετικά χαρακτηριστικά του δημάρχου μας, τις αρετές του, για τις οποίες όλοι εμείς συνταχθήκαμε δίπλα του, στην προσπάθεια που έγινε με τον «Σύγχρονο Δήμο» και στέφθηκε με επιτυχία. Είναι πολύ καλό το ποσοστό ανανέωσης στο νέο δημοτικό συμβούλιο και ηλικιακά, αλλά και σε πρόσωπα, τα οποία συμμετέχουν για πρώτη φορά», σημείωσε σχετικά στις δηλώσεις του ο κ. Μαμτσαδέλης.
ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
«Είναι μεγάλη ευθύνη για μένα η θέση αυτή. Από την άλλη είμαι πολύ χαρούμενος, το προσμένω πραγματικά με ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονησία. Είναι νέα τα καθήκοντα για όλους μας, αλλά την ίδια χαρά και ανυπομονησία έχουμε άπαντες και οι 21, με τον δήμαρχο μαζί, για να κάνουμε πράξη όλα όσα υποσχεθήκαμε προεκλογικά στους πολίτες του Δήμου Καβάλας. Αυτό που θα ήθελα εγώ είναι οι πολίτες να ενδιαφέρονται για το τι θα λέγεται και τι θα ψηφίζεται στο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Στόχος μας είναι το πως θα κάνουμε ελκυστικό το δημοτικό συμβούλιο προς τους πολίτες. Παλιότερα υπήρχε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον των πολιτών για το δημοτικό συμβούλιο. Σήμερα ελάχιστοι το κάνουν αυτό. Άρα ένα πολύ μεγάλο στοίχημα είναι αυτό και σε αυτό θα παίξει ρόλο η συμπεριφορά όλων μας», επισήμανε στη συνέχεια όσων δήλωσε ο κ. Μαμτσαδέλης.
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
«Η προσπάθεια μου θα είναι μεγάλη για να κάνω ό,τι μπορώ για την εύρυθμη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου. Αυτό είναι το καθήκον του προέδρου…» «Εάν για παράδειγμα έχουμε κάποια σκηνικά, τα οποία δεν είναι αυτά που αρμόζουν σε ένα δημοτικό συμβούλιο, δημιουργούν ένα αρνητικό κλίμα, όπως οι φωνές, τα επεισόδια που υπήρχαν στην προηγούμενη θητεία, αυτό δεν θα είναι καλό. Νομίζω ότι πρώτα απ’ όλα θα κάνουμε κακό στο όργανο, στον Δήμο Καβάλας και φυσικά όποιος έχει τέτοιες συμπεριφορές θα κάνει κακό στον εαυτό του. Άρα, η προσπάθεια μου θα είναι μεγάλη για να κάνω ό,τι μπορώ για την εύρυθμη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου. Αυτό είναι το καθήκον του προέδρου κι όχι να προσπαθούμε να επέμβουμε για αυτούς που δημιουργούν εντυπώσεις. Ούτως ή άλλως όσοι θα βρίσκονται στην αντιπολίτευση είναι έμπειροι. Είναι πολιτικές προσωπικότητες με πορεία στο δημοτικό συμβούλιο και στα κοινά, άρα έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να διεξάγεται ένας πολιτισμένος διάλογος, με θετικά αποτελέσματα και πρόσημο για τα θέματα που θα συζητιούνται στο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Παναγιώτης Μαμτσαδέλης.

Προηγούμενο άρθροΚαλάθι των Χριστουγέννων: Αυτά είναι τα έξι προϊόντα που θα περιλαμβάνει
Επόμενο άρθρο«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε έστω και λίγο καλύτερη την καθημερινότητά μας», δήλωσε ο νέος αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Αδέσποτων, Χρήστος Τσιτσιλικάκης