Ο «Τροχός της Τύχης» είχε δώσει ένα αυτοκίνητο στον Νίκο από την Καβάλα, ο οποίος κατάφερε και έλυσε τον γρίφο.

Ο Νίκος βρισκόταν συνεχώς πίσω από τον αντίπαλό του

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Νίκος από την παραλία Οφρυνίου στην Καβάλα, βρισκόταν συνεχώς πίσω από τον αντίπαλό του Παναγιώτη. Ωστόσο, στον 7ο και τελευταίο γύρο, ο γεωργός από την Βόρεια Ελλάδα κατάφερε να προηγηθεί και έτσι να βρεθεί στον μεγάλο τελικό.

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Τροχού της Τύχης και αφού ο Νίκος πέτυχε το νούμερο 7, αποκάλυψε στον Πέτρο Πολυχρονίδη ότι αυτός είναι ο αγαπημένος του αριθμός.

Στη συνέχεια, κατάφερε να λύσει το γρίφο για τις συνώνυμες λέξεις, «Σπουδαίος- Σημαντικός» και τραγουδώντας παρέα με τον Πέτρο «απ’ το βορρά μέχρι το νότο», άνοιξαν το καρτελάκι με τον αριθμό 7. Όπως αποδείχτηκε, ο «Τροχός της Τύχης» χαμογέλασε στον παίκτη, που έφυγε από το πλατό με ένα αυτοκίνητο ΝΙSSAN JUKE !

Το αυτοκίνητό του ήταν παλιό για να έρθει από Καβάλα

Ο «Τροχός της Τύχης» είναι το αγαπημένο του τηλεπαιχνίδι του γεωργού από την Καβάλα που δήλωσε συμμετοχή τον Οκτώβρη. Στο πλατό του Τροχού της Τύχης, ο Νίκος ήρθε μαζί με τους κουμπάρους του γιατί το δικό του αυτοκίνητο είναι παλιό και δεν θα μπορούσαν να κάνουν ένα τόσο μεγάλο ταξίδι.

Η ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη ότι είναι ο νικητής του αυτοκινήτου, τον γέμισε μεγάλη χαρά γιατί είναι η πρώτη φορά στη ζωή του, που θα έχει ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο! Πέρα από το μεγάλο έπαθλο, ο Νίκος συγκέντρωσε επιπλέον 1.890 ευρώ μετρητά.

Πηγή: www.athensmagazine.gr

Προηγούμενο άρθροOptima Bank: «Καλύτερη τράπεζα» στην Ελλάδα το 2023, σύμφωνα με τους Financial Times
Επόμενο άρθροΤο ευχαριστώ του Νίκου Παναγιωτόπουλου στους χιλιάδες πολίτες που στέλνουν τις ευχές τους- Λόγω ΝΑΤΟ είναι στην Ουάσιγκτον