Πυρετός διεργασιών στο κυβερνών κόμμα για την επιλογή του νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Παύλο Μαρινάκη. 

Ο απερχόμενος Γραμματέας και νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει αποφασιστεί να μην συνεχίσει με την πρώτη του ιδιότητα, προκειμένου να ασχοληθεί ενδελεχώς με την εκπροσώπηση της Κυβέρνησης και ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα ονόματα για τον αντικαταστάτη του. 

Μεταξύ άλλων, διαβάζουμε τόσο στην «Καθημερινή» όσο και στο «Βήμα», αυτό του δικού μας, Μακάριου Λαζαρίδη, ανέκαθεν άλλωστε στενού συνεργάτη και σταθερού συνομιλητή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος πάντως ακόμα δεν έχει καταλήξει στην τελική του απόφαση. Αρκετά ακόμα είναι τα ονόματα που ακούγονται και γράφονται. 

Όπως τουλάχιστον σημειώνουν τα προαναφερόμενα ΜΜΕ, μία επιλογή είναι ο διάδοχος του Παύλου Μαρινάκη να είναι εξωκοινοβουλευτικός και να προέρχεται από τη νέα γενιά (Τάσος Γαϊτάνης, Χριστόφορος Μπουτσικάκης, Γιάννης Σμυρλής). 

Μια δεύτερη σκέψη είναι να αξιοποιηθεί κάποιος «μπαρουτοκαπνισμένος βουλευτής», όπως ο Βασίλης Σπανάκης, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, η Ζέττα Μακρή, ο Χρήστος Κέλλας, ο Κώστας Τσιάρας, η Ζωή Ράπτη και η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. 

Έχουν γραφεί επίσης τα ονόματα της Μαρίας Κεφάλα, του Ανδρέα Νκολακόπουλου, του Κώστα Γκιουλέκα και της Μαρίας Συρεγγέλα. Όπως και να’ χει, οι εξελίξεις τρέχουν και σύντομα αναμένεται η δημοσιοποίηση του εκλεκτού του πρωθυπουργού για τη θέση του γαλάζιου γραμματέα.

Προηγούμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: Περί Δήμου Καβάλας και “Δημωφέλεια” το ανάγνωσμα…
Επόμενο άρθρο«Βούλιαξε» από κόσμο η Νέα Πέραμος- Μεγάλη επιτυχία είχε η Γιορτή Τσίπουρου