Ικανοποιητική είναι η κίνηση στις Λαϊκές Αγορές του Νομού Καβάλας για τους παραγωγούς. Ο πρόεδρος του Σωματείου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών κ. Χαράλαμπος Πασχαλίδης ανέφερε ότι στις Λαϊκές Αγορές δραστηριοποιούνται και παραγωγοί άλλων νομών.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών που δραστηριοποιούνται στην Καβάλα είναι πάνω από 150-170 άτομα, από Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Έδεσσα, Χαλκιδική. Πάντα υπάρχουν προβλήματα στη δουλειά μας αλλά είμαστε πάντα ενωμένοι.
Η ακρίβεια στη λαϊκή δεν είναι σαν αυτή που βλέπουμε έξω. Τα προϊόντα της είναι σε πολύ καλύτερες τιμές γι’ αυτό και καλούμε τον κόσμο να έρθει σε μας. Ο κόσμος μας τιμάει ιδιαίτερα, και από την Καβάλα και από άλλες περιοχές. Έχει αντιληφθεί ότι οι τιμές μας είναι πολύ καλύτερες από την αγορά και σε καλύτερη ποιότητα.
Ο κόσμος αναστενάζει από την ακρίβεια. Και σε μας έχουν αυξηθεί οι τιμές ως ένα ποσοστό στα προϊόντα μας, αλλά ένα μεγάλο ποσοστό το απορροφούμε εμείς. Αυτήν τη στιγμή πουλάμε σε τιμές κορωνοϊού 2021. Κι εμείς έχουμε σοβαρά προβλήματα και επειδή είμαστε σε άμεση επαφή με τον καταναλωτή, βλέπουμε ότι ο κόσμος ζορίζεται και έχει μειώσει τις ποσότητές του».

Προηγούμενο άρθροΟ Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας προτρέπει τους πολίτες να εμβολιασθούν κατά του covid και της γρίπης
Επόμενο άρθροΣτη γιορτή του Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως ο Νίκος Παναγιωτόπουλος