Στιγμές αγωνίας έζησαν όσοι βρέθηκαν στην αναμέτρηση του Ελλοπιακού με τον Ατρόμητο Πειραιά, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ήταν το 3ο λεπτό στον αγώνα όταν οι Παναγιώτης Αχείμαστος και Γκόγκα διεκδίκησαν στον αέρα την μπάλα, με τον παίκτη του Ατρόμητου να βρίσκει με το κεφάλι αυτόν των γηπεδούχων στο πρόσωπο και εκείνος να πέφτει αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο.

Αμέσως ο διαιτητής της αναμέτρησης Αργύρης Κατσίνης έτρεξε πάνω στον παίκτη, καλώντας ταυτόχρονα τον γιατρό του αγώνα εσπευσμένα, καθώς ο νεαρός δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Για λίγα δευτερόλεπτα επικράτησε πανικός, αλλά με τις ενέργειες διαιτητή και γιατρού, ο ποδοσφαιριστής συνήλθε και άρχισε να αναπνέει. Είχε όμως μεγάλη αιμορραγία καθώς είχε σπάσει τη μύτη του.

Ετσι ο Αχείμαστος πέρασε υποβασταζόμενος εκτός αγωνιστικού χώρου και κάθισε στον πάγκο προκειμένου να συνέλθει και να σταματήσει η αιμορραγία. Μετά από λίγο μάλιστα θέλησε να μπει και πάλι στο ματς, κάτι φυσικά που δεν του το επέτρεψαν και λίγη ώρα αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πέρα από το κάταγμα ο παίκτης έχει ένα μικρό κενό μνήμης των στιγμών που βρισκόταν πεσμένος, αλλά πλέον νιώθει πολύ καλύτερα και αναρρώνει.

Προηγούμενο άρθροΈνοπλες Δυνάμεις: Έως 22 Σεπτεμβρίου οι διορθώσεις στις αιτήσεις για τους υποψήφιους επαγγελματίες οπλίτες
Επόμενο άρθροΧαράλαμπος Χρυσανίδης: Η περιοχή των Φιλίππων
έχει μεγάλες δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης