Σήμερα το μεσημέρι ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης του ΥΠ.ΕΣ κ.Κιρμικίρογλου Δημήτρης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξής κ.Αλέξανδρο Ιωσηφίδη επισκέφθηκε τον Δήμο Νέστου και είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Νέστου και Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα των Δήμων που σχετίζονται με την έλιψη προσωπικού, την ανάγκη η εντοπιότητα να τεθεί ως προϋπόθεση για τις νέες προσλήψεις στην Περιφέρεια και την μεταφορά αναγκαίων πόρων όπου απαιτούνται από τις καινούργιες υποχρεώσεις που φέρνουν οι νέες αρμοδιότητες όπως : Σχεδιασμού και δημιουργία ζωνών Πυροπροστασίας, Πολίτικής Άμυνας, καθαρισμός και αποψίλωση Περιφεριακών οδών, Προστασίας δημοτικών κτηρίων κ.λ.π.

Η δυνατότητα προσλήψεων εποχικού προσωπικού άμεσα όταν αφορά αντιπυρική περίοδο και επιμήκυνση από τέσσερις σε έξη μήνες λόγω κλιματικής αλλαγής.
Η ενημέρωση επί όλων των ζητημάτων που δεν κοστίζουν αλλά βοηθούν και βελτιώνουν την καθημερινότητα είναι χρήσιμο να μεταφέρονται σε όσους έχουν θεσμικό ρόλο και μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση τους.

Προηγούμενο άρθροΔεν θα λειτουργήσει τη Δευτέρα 20 Μαΐου το κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας
Επόμενο άρθροΔιυπουργική σύσκεψη στην Αλεξανδρούπολη ενόψει αντιπυρικής περιόδου