Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου 2023, ενώπιον του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, η ορκωμοσία των Δημοτικών Συμβούλων, Στέλλας Αργυρίου, Γιάννη Εριφυλλίδη και Αναστασίας Ιωσηφίδου, καθώς και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κορυφών, Συμεών Τσοτσόπουλου και των Τοπικών Συμβούλων Καβάλας, Χρήστου Ταχιρίδη και Ελένης-Χαράς (Νέλλης) Μουτσοκάπα, Κρηνίδων, Νίκου Παυλίδη, Ζυγού, Παναγιώτη Κουλακίδη, Φιλίππων, Αναστάσιου Νικολάου, οι οποίοι, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, απουσίαζαν από την τελετή ορκωμοσίας της 14ης Δεκεμβρίου.

Η ορκωμοσία τελέστηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μεγάλης Λέσχης, παρουσία μελών των παρατάξεων που εκπροσωπούν οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και των συγγενικών τους προσώπων.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: “Θέλω να συγχαρώ όσους εξελέγησαν Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και εύχομαι από καρδιάς να ασκήσουν ευσυνείδητα τα καθήκοντα τους, επ’ ωφέλεια των πολιτών του Δήμου Καβάλας. Ο καθένας από το δικό του μετερίζι μπορεί να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, με τις απόψεις και τις γνώσεις που διαθέτει, και στην ανάπτυξη του Δήμου Καβάλας”.

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ: “θα ασκήσω εποικοδομητική κριτική στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και θα στηρίξω όσα θέματα θα φέρει προς συζήτηση η διοίκηση του Δήμου. Σε όσα διαφωνώ, πάντα με τεκμηριωμένη άποψη, θα εκφράζω διαφορετική γνώμη, όπως έπραξα και την προηγούμενη περίοδο, με βάση τις θέσεις της παράταξής μας και τις νομικές μου γνώσεις”.

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “Η ΚΑΒΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ”, ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΡΙΦΥΛΛΙΔΗΣ: “Είμαστε μια εντελώς νέα στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Αυτό το νέο που φέραμε προεκλογικά, θα το παρουσιάσουμε και την πενταετία που έχουμε μπροστά μας. Θα σταθούμε στο πλευρό της διοίκησης σε όσες αποφάσεις μας βρίσκουν σύμφωνους και θα βρεθούμε απέναντι όταν θα διαπιστώσουμε ότι οι θέσεις της πλειοψηφίας δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Καβαλιωτών”.

Φώτο: Κώστας Σαραϊδάρης

Προηγούμενο άρθροΕπεισόδια στου Ρέντη: Πέθανε ο 31χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα – Όλο το χρονικό του δύσκολου αγώνα του στη ΜΕΘ
Επόμενο άρθροΣτην γειτονιά των Αγγέλων ο Σταύρος Βικτωρίου