Ικανοποιητική είναι η επιβατική κίνηση στο Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας κυρίως λόγω των φοιτητών. Ο πρόεδρός του κ. Στράτος Μακρογιαννίδης υπογράμμισε πως οι φοιτητές είναι μια οικονομική ανάσα για την Καβάλα.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «όταν έρχονται οι φοιτητές, η κίνηση είναι καλύτερη. Δουλεύουν και τα μαγαζιά και οι υπόλοιποι επιχειρηματίες της πόλης. Έρχονται παιδιά από ξένες πόλεις και μπορούμε να δουλεύουμε όλοι.
Στο κέντρο της πόλης, το κυκλοφοριακό παραμένει δύσκολο για μας. Είναι δύσκολο να το λύσουμε γι’ αυτό και οι υποψήφιοι δήμαρχοι εστίασαν εκεί. Αλλά δυστυχώς το πρόβλημα δεν λύθηκε ακόμη. Ίσως είναι στο πρόγραμμα όποιου εκλεγεί δήμαρχος στην Καβάλα για τα επόμενα 5 χρόνια. Μακάρι να γίνει, αλλά μόνο με έναν δρόμο για να βγαίνεις από την πόλη, δεν νομίζω να μπορέσει να το πετύχει».
ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ
Πρόσθεσε ότι «το κυκλοφοριακό είναι πρόβλημα για όλους τους επαγγελματίες. Το είχε πετύχει κατά προσέγγιση ο κ. Εριφυλλίδης με το να αφήνουν οι οδηγοί στην αρχή της πόλης τα ΙΧ τους και να κατεβαίνουν δωρεάν στο κέντρο. Πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα για να αλλάξει αυτό. Να καλέσουν φορείς όπως εμείς για να δώσουμε κάποιες ιδέες, ως επαγγελματίες που το ζούμε κάθε μέρα, να προτείνουμε κάποιες λύσεις κι αν θέλει μετά ο δήμαρχος τις εφαρμόζει».

Προηγούμενο άρθροΚώστας Αντωνιάδης: Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο
Επόμενο άρθροΜε άγνωστη ακόμη την τιμή, ξεκινάει την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης και στην Καβάλα