Καθώς µέσα στην εβδοµάδα βρέθηκε στο Παρίσι για να συµµετάσχει στην 42η Γενική ∆ιάσκεψη της UNESCO, ο υπουργός Παιδείας προσκλήθηκε, όπως και οι υπόλοιποι συµµετέχοντες, στη δεξίωση που διοργάνωσε η γενική διευθύντρια της UNESCO, Οντρέ Αζουλέ, στο κτίριο της Σορβόνης

Μπορεί από το καλοκαίρι ο Κυριάκος Πιερρακάκης να έχει µεταθέσει το ενδιαφέρον του σε ζητήµατα παιδείας, ωστόσο συναντά ακόµη συχνά το… ψηφιακό του παρελθόν.

Καθώς µέσα στην εβδοµάδα βρέθηκε στο Παρίσι για να συµµετάσχει στην 42η Γενική ∆ιάσκεψη της UNESCO, ο υπουργός Παιδείας προσκλήθηκε, όπως και οι υπόλοιποι συµµετέχοντες, στη δεξίωση που διοργάνωσε η γενική διευθύντρια της UNESCO, Οντρέ Αζουλέ, στο κτίριο της Σορβόνης.

Εκεί, ο Πιερρακάκης συναντήθηκε, µεταξύ άλλων, και µε τον πρώην πρέσβη της Εσθονίας στην Ελλάδα, ο οποίος τώρα έχει τοποθετηθεί στον ΟΟΣΑ και στην UNESCO. Ο Εσθονός πρέσβης σύστησε τον Πιερρακάκη στην υπουργό Παιδείας της Εσθονίας µε κολακευτικά λόγια για την ψηφιακή πρόοδο της χώρας, δηλώνοντας τη βεβαιότητά του ότι αντίστοιχο έργο θα επιδείξει και στον τοµέα της εκπαίδευσης.

Πιθανώς, µάλιστα, να βρισκόµαστε στις πρώτες σελίδες ακόµα ενός κεφαλαίου στην ελληνο-εσθονική συνεργασία για ζητήµατα διακυβέρνησης.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 11/11

Προηγούμενο άρθροΓια τον Επίσκοπο Θεσπιών κ. Παύλο
Επόμενο άρθροΗ Φανή από τις Φέρες του Έβρου που ζει με την καρδιά της Βαγγελιώς από τη Σάμο