Από τον περασμένο Ιούλιο που το ζευγάρι ήταν σε διάσταση η 31χρονη Άννα δεχόταν απειλές. Ο 56χρονος πίστευε ότι θα πάρει το παιδί τους και θα φύγει μόνιμα στη Γερμανία. Εκείνη όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της δεν είχε πρόθεση να κάνει κάτι τέτοιο. Θα έφευγε στη Γερμανία για λίγες ημέρες προκειμένου οι συγγενείς της να γνωρίσουν το μωρό και θα επέστρεφε.

Λίγες ημέρες μετά το χωρισμό ο 56χρονος άρχισε να την απειλεί.

«Θα μου τη βιδώσει και θα σκοτώσω εσένα και το μωρό και θα σκοτωθώ» της έλεγε. Εκείνη μάλιστα είχε ηχογραφήσει τις απειλές του.

Το ζευγάρι ζούσε μαζί 4 χρόνια, από το 2018. Όταν η Άννα ήρθε στη Λεκάνη Καβάλας για να κάνει ένα βιβλίο ως φωτογράφος. Είναι το χωριό της μητέρας της. Εκεί γνώρισε τον 56χρονο ο οποίος έχει ήδη δυο παιδιά από προηγούμενο γάμο. Ερωτεύθηκαν και πριν από 10 μήνες ήρθε στη ζωή το αγοράκι τους που βαφτίστηκε πριν από ένα μήνα.

Την περασμένη Τρίτη γινόταν το δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα για την επιμέλεια του παιδιού. Η μητέρα ζητούσε την επιμέλεια, εκείνος ήθελε συνεπιμέλεια. Το κλίμα ήταν καλό και τίποτα δεν προμήνυε το κακό, ενώ η απόφαση θα έβγαινε σε λίγες ημέρες. Παρούσα στο δικαστήριο ήταν και η μητέρα της Άννας. Ήρθε από τη Γερμανία για να καταθέσει. Τραγική ειρωνεία: Έφυγε το πρωί της Παρασκευής και μόλις προσγειώθηκε συγγενής της την ειδοποίησε ότι η κόρη της και το εγγονάκι της είχαν δολοφονηθεί. Η γυναίκα δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγωδία .

Οι κάτοικοι στη Λεκάνη Καβάλας είναι σε σοκ. Όλοι λάτρευαν την άτυχη κοπέλα η οποία τον τελευταίο καιρό ζούσε στο σπίτι του παππού της. Κανείς δεν πίστευε ότι ο 56χρονος θα έφθανε σε αυτό το σημείο. Να σκοτώσει και τους δύο και στο τέλος να αυτοκτονήσει.

Προηγούμενο άρθροΦωτία σε χαμηλή βλάστηση κοντά στα Λουτρά Ελευθερών
Επόμενο άρθροΕξιχνιάστηκε η κλοπή από οικία σε οικισμό της Καβάλας