Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του ΟΑΚΑ αναφορικά με την πιθανότητα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στο «Σπύρος Λούης» αποσαφηνίζοντας πως δεν υπήρξε κάποια επιστολή από την ΕΠΟ παρά μόνο τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του προέδρου του και του Τάκη Μπαλτάκου.

Παράλληλα, επισημαίνεται πως εκκρεμεί η οφειλή για τον τελικό του 2022 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Για την ορθή ενημέρωση των φιλάθλων το ΔΣ του ΟΑΚΑ ανακοινώνει ότι:

-Ουδέποτε έλαβε οποιαδήποτε επιστολή της ΕΠΟ σχετικά με τη δυνατότητα τυχόν διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2023.
-Η μοναδική επαφή αφορά σε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, προς τον πρόεδρο του ΔΣ του ΟΑΚΑ, Νεκτάριο Βιδάκη, τη Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023.
Ο κ. Μπαλτάκος, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένες ημερομηνίες, διερευνητικά ζήτησε να πληροφορηθεί αν οι εργασίες ελέγχου όλων των μεταλλικών κατασκευών «Καλατράβα», οι οποίες ξεκίνησαν έπειτα από την υλοποίηση του σχετικού διαγωνισμού που διενέργησε το ΤΑΙΠΕΔ, θα επέτρεπαν διαθεσιμότητα του Σταδίου περί τα τέλη Μαΐου.

Ο κ. Βιδάκης ενημέρωσε επιπλέον τον κ. Μπαλτάκο για την εκκρεμούσα οφειλή της ΕΠΟ προς το ΟΑΚΑ από τη διεξαγωγή του περσινού Τελικού Κυπέλλου, για την εξόφληση της οποίας η Ομοσπονδία δεν έχει μεριμνήσει».

Προηγούμενο άρθροΑκσενέρ: Είμαι από την Δράμα, η οικογένειά μου μετανάστευσε τρεις φορές – Αποκαλύψεις για την καταγωγή της
Επόμενο άρθροΒουλή: Ημερομηνίες, προετοιμασίες και ο σχεδιασμός στον δρόμο προς τις κάλπες