Μετά και την κατάθεση σε ηλεκτρονική πλατφόρμα όλων των στοιχείων του συνδυασμού και των υποψηφίων στην καταληκτική ημερομηνία της 31ης Αυγούστου, η ”Ώρα Δημιουργίας”, ξεκινά μαχητικά πλέον να επικοινωνεί το πρόγραμμά της στους δημότες του Δήμου Καβάλας.

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεών της, η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού ”Ώρα Δημιουργίας”, Αναστασία Ιωσηφίδου.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ
”Την Πέμπτη (31/8) είναι η τελευταία ημέρα υποβολής των υποψηφιοτήτων και την επόμενη μέρα ξεκινάει και η περιοδεία όλων ημών, των υποψηφίων μας, και εμού προσωπικά στις γειτονιές της πόλης και στα χωριά μας, για να επικοινωνήσουμε μαχητικά το πρόγραμμά μας. Καλούμε τους συνδημότες μας να δουν τα προγράμματα των συνδυασμών, προκειμένου να διαπιστώσουν πραγματικά τι θα υλοποιήσουμε την επόμενη δημοτική περίοδο”, ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις της η Αναστασία Ιωσηφίδου.
ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

”Ήδη όλη την τρέχουσα δημοτική περίοδο, ως μέλος της αντιπολίτευσης, επιχειρηματολόγησα σε πάρα πολλά θέματα που αφορούν τον Δήμο Καβάλας. Να θυμίσω ότι αυτή τη στιγμή αν οι συνδημότες μας πληρώνουν μειωμένα ανταποδοτικά τέλη οφείλεται στις δικές μου προσπάθειες; Είτε αφορά σπίτια, είτε επαγγελματίες, αυτή τη στιγμή τα μειωμένα ανταποδοτικά τέλη οφείλονται καθαρά σε προσπάθειες που έχω κάνει, με την προσφυγή μου στην ειδική επιτροπή του άρθρου 152. Θυμίζω ότι η σημερινή δημοτική αρχή ήθελε να αυξήσει τα ανταποδοτικά τέλη. Δικαιώθηκα λοιπόν στην επιτροπή και αυτή τη στιγμή συνδημότες μας πληρώνουν μειωμένα ανταποδοτικά τέλη, λόγω των ενεργειών που έχουμε κάνει”, ανέφερε σχετικά η κ. Ιωσηφίδου.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΙΤΣΑ
”Να υπενθυμίσω επίσης τον αγώνα μου για την Καλαμίτσα; Τον αγώνα να προσπαθήσω να αποδείξω στη σημερινή δημοτική αρχή ότι η περιοχή της Καλαμίτσας ανήκει στον Δήμο και στους Καβαλιώτες; Έκανε απέλπιδες προσπάθειες η σημερινή δημοτική αρχή όλη αυτή την περίοδο να αποδείξει ότι ανήκει στην ΕΤΑΔ. Τι να πρωτουπενθυμίσω πραγματικά για όλα αυτά τα χρόνια που είμαι μέλος της αντιπολίτευσης. Που να ήμουν δήμαρχος τι θα είχε γίνει; Γιατί αν ήμουν δήμαρχος δεν θα καθόμουν να διαπραγματεύομαι με την ΕΤΑΔ και να λέω ότι Καλαμίτσα ανήκει στην ΕΤΑΔ. Εννοείται ότι θα έλεγα πάντα, ότι η Καλαμίτσα ανήκει στον Δήμο Καβάλας και ας ερχόταν η ΕΤΑΔ να αποδείξει ότι είναι δική της. Αλλά δυστυχώς ο κύριος δήμαρχος έλεγε ότι ανήκει στην ΕΤΑΔ η Καλαμίτσα, ομολόγησε σε μία αντιδικία μεταξύ τους ότι ανήκει σε αυτήν, με αποτέλεσμα τώρα να έχει βγει μία πρώτη απόφαση δικαστηρίου και να λέει ότι η ακτή της Καλαμίτσας ανήκει στην ΕΤΑΔ”, σημείωσε στη συνέχεια η Αναστασία Ιωσηφίδου.
ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
”Δηλαδή πράγματα, για τα οποία προφανώς τα ξεχνάει η σημερινή δημοτική αρχή και προσπαθεί να πείσει τους συνδημότες μας να την ψηφίσουν. Αν λοιπόν ο κόσμος πιστεύει ότι η ακτή της Καλαμίτσας ανήκει στην ΕΤΑΔ τότε να πάει να ψηφίσει τον κ. Μουριάδη. Αν πιστεύουν ότι η ακτή Καλαμίτσας ανήκει στον Δήμο Καβάλας και στους δημότες του, τότε τους καλώ να ψηφίσουν την ”Ώρα Δημιουργίας”, εμένα και τα μέλη της παράταξής που όλοι αγωνιζόμαστε για αυτόν τον σκοπό, υπέρ των συμφερόντων του Δήμου, όχι υπέρ προσωπικών συμφερόντων. Καλό είναι αυτά τα δύο πράγματα τουλάχιστον να τα θυμηθούν οι συμπολίτες μας”, επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις της η επικεφαλής της ”Ώρας Δημιουργίας”.

*Φώτο με τον Λεωνίδα Γεωργιάδη

Προηγούμενο άρθροΘέμα χρόνου η εφαρμογή του κανονισμού ελεγχόμενης στάθμευσης στη χερσόνησο της Παναγίας
Επόμενο άρθροΔεν κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος ο Ντίνος Κλειτσιώτης