Για τις κινήσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα για τη σύσταση της νέας αντιπροσωπείας του Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, μετά την εκλογική διαδικασία της 19ης Μαΐου, έκανε δηλώσεις ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών στην Ανατολική Μακεδονία, Απόστολος Παυλίδης.

”Πρέπει το επόμενο διάστημα να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να συσταθεί η νέα αντιπροσωπεία του Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Τ.Ε.Ε. και να εκλεγούν τα όργανα διοίκησης, δηλαδή και το προεδρείο της αντιπροσωπείας, αλλά και η νέα διοικούσα επιτροπή με το προεδρείο της αντίστοιχα, τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και τον γραμματέα, η οποία θα έχει και την ευθύνη της διοίκησης συνολικά για την Ανατολική Μακεδονία”, ανέφερε αρχικά ο κ. Παυλίδης.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ

”Αυτό το οποίο είχαμε καινούργιο αυτές τις ημέρες είναι ότι η κεντρική εφορευτική επιτροπή ανακοίνωσε τα αποτελέσματα, μετά τον έλεγχο που έγινε και εξέδωσε την ανακοίνωση που τοιχοκολλήθηκε και δημοσιεύτηκε όπως προβλέπεται στην ιστοσελίδα του Τ.Ε.Ε. Επομένως έχουν λάβει όλοι γνώση των τελικών αποτελεσμάτων και δίνεται ένα περιθώριο πέντε ημερών για να υποβληθούν ενδεχόμενες ενστάσεις από όποιον ενδιαφέρεται και ακολούθως ξεκινά να μετρά ο χρόνος για την σύγκλιση της ειδικής συνεδρίασης της αντιπροσωπείας όπως λέγεται, προκειμένου να γίνουν οι διαδικασίες που προανέφερα. Σε ό,τι αφορά λοιπόν στο Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του Τ.Ε.Ε., η αντιπροσωπεία μας αποτελείται από 47 μέλη μηχανικούς, οι οποίοι μόλις έχουν εκλογεί. Σε αυτούς τους 47 οι 19 είναι στο συνδυασμό της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών, επομένως χρειαζόμαστε κάποιους ακόμα για να συγκροτήσουμε πλειοψηφική διοίκηση στο Τμήμα. Αυτό το διάστημα ξεκινάμε τις επαφές με τους υπόλοιπους συνδυασμούς, ώστε να πετύχουμε την ευρύτερη δυνατή συναίνεση και συνεργασία για να προχωρήσουν οι διαδικασίες ομαλά”, επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Απόστολος Παυλίδης.

Προηγούμενο άρθροΣάββας Αργυράκης: Το ακτινίδιο δεν είναι μόνο το νούμερο 1 προϊόν γιατί την περιοχή μας, αλλά τείνει να γίνει και εθνικό προϊόν
Επόμενο άρθροΧωρίς ”Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης” θα μείνει για την επόμενη πενταετία ο Δήμος Καβάλας, όπως δηλώνει ο Αθανάσιος Αθανασίου