Ξεκίνησαν από τον ανάδοχο του έργου οι εργασίες κατασκευής του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Σαπών, προϋπολογισμού 1.400.000 ευρώ το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης».

Το έργο αφορά στην κατασκευή αγωγού μεταφοράς νερού ο οποίος θα ξεκινάει από την περιοχή του Πρωτάτου και θα καταλήγει στη συγκεντρωτική δεξαμενή στο υδραγωγείο Σαπών.

Με το συγκεκριμένο έργο, το οποίο διεκδίκησε η Δημοτική Αρχή Μαρωνείας-Σαπών, όχι μόνο θα αναβαθμιστεί στο σύνολο του το υφιστάμενο εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης της περιοχής, αλλά θα θωρακιστεί απέναντι σε προβλήματα λειψυδρίας καθώς θα μεταφέρονται μεγαλύτερες ποσότητες ύδατος που θα συμβάλλουν στη πληρέστερη επάρκεια του στην ευρύτερη περιοχή.

Το εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης Σαπών το οποίο θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες, θα εξασφαλίσει την επάρκεια του νερού στον οικισμό των Σαπών, στον Μόνιμο Οικισμό Ποντίων στις Σάπες, στο Αρσάκειο και αν χρειαστεί μελλοντικά και σε άλλους οικισμούς.

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη Παναγιωτόπουλου στον Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως και τον Δήμαρχο Παγγαίου
Επόμενο άρθροΠοιο είναι το εκλογικό σενάριο «30-12-4» που «ξορκίζουν» στο Μαξίμου – «Πυρά» Μητσοτάκη για ΣΥΡΙΖΑ και κυβερνήσεις των ηττημένων