Γιορτή ποδοσφαίρου χτές 24/01 στην Καβάλα όπου έπαιξαν παθιασμένα δύο καλές ομάδες εξ των οποίων η μία είναι ήδη με το ενάμιση πόδι στη SL2.

Αν αυτή είναι η πολιτική του Δήμου Καβάλας για τον αθλητισμό, γιατί στο στάδιο Ανθή Καραγιάννη δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, είναι κι άλλα αθλήματα, τότε η λέξη ντροπή είναι το ελάχιστο. Δυστυχώς, η σύγκριση με τους όμορους δήμους είναι τραγική.

Ο αθλητισμός και στο Δήμο Νέστου και στο δήμο Παγγαίου με δημοτικές αρχές οι οποίες εχουν στάδια κοσμήματα κατασκευάζουν στέγαστρα και κολυμβητήρια και πολλά άλλα, προχωράει με άλματα προς τα εμπρός κι εμείς τα τελευταία 20 χρόνια δεν μπορούμε να αλλάξουμε μία λάμπα.

Πραγματικά δεν μπορούμε να αλλάξουμε μία λάμπα. Και ας μην τρώμε παραμύθι. Και πριν από αυτούς οι ίδιοι ήταν.

Αν λοιπόν πρέπει να κάνεις 17.000 συσκέψεις για να αλλάξεις μία λάμπα και τα πλακάκια στην τουαλέτα και για να καταλάβει το μυαλό σου ότι το εθνικό στάδιο χρειάζεται επιτέλους ένα στέγαστρο τότε παράτησε το και πήγαινε φύτεψε παπαρούνες σε κάποια βουνοπλαγιά. Από την καρδιά μου το λέω. Μόνο κακό μπορείς να κάνεις αλλιώς στον αθλητισμό.
Το παραμύθι που τρώμε τα τελευταία χρόνια είναι τεράστιο. Το ίδιο συμβαίνει και μάλιστα σε ακόμα χειρότερο βαθμό και στο Βερούλειο όπου είναι παρατημένο στο έλεος του θεού.

Δεν σας ευχαριστούμε καθόλου για ό,τι κάνετε για τον αθλητισμό. Συνεχίστε να κάνετε βόλτες εκεί στο περιγιάλι, άσχετoi,, χωρίς κανέναν δρομέα, χωρίς κανέναν αθλητή, και να σχεδιάζετε στο χαρτί.

Για να μην πω ότι στα 100 m παραπάνω, στην ακαδημία του Α.Ο. Καβάλα – Football Academies που αθλούνται παιδιά τα οποία είναι το μέλλον του αθλητισμού και μάλιστα κάνουν πρωταθλητισμό, έχουν καεί οι λάμπες του Δήμου από έξω και εδώ και δύο μήνες είναι δηλωμένες παντού και έχουμε πάρει 50 τηλέφωνα τα παιδιά δεν βλέπουν καν για να μπουν στο βοηθητικό-αν καταφέρουν να ξεφύγουν από τις αγέλες των σκύλων (δεν είναι και τόσο σίγουρο)-
Απλά ας μην τολμήσουν να πουν ότι δεν το ξέρουν.

Όταν η καλοσύνη, η ευγένεια και η συγκαταβατικότητα εκλαμβάνεται ως αδυναμία και ανοησία, η οργή ξεχειλίζει ανέφερε ο γιατρός κ. Θεόδωρος Μήτρας.

Προηγούμενο άρθροΗ Lidl αναζητά υπαλλήλους για το κατάστημα της Θάσου
Επόμενο άρθροΟμόφυλα ζευγάρια: «Ιερές» αναταράξεις για τις βαπτίσεις των παιδιών – Τι είπαν Ιερώνυμος και Ελπιδοφόρος