Διεύρυνση των επαφών του έχει ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας κ. Ντίνος Κλειτσιώτης. Ο ίδιος δέχθηκε στο εκλογικό του κέντρο τον πρώην υπουργό κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο. Ο κ. Κλειτσιώτης σημείωσε πως παρά τον καύσωνα είναι σε συνεχή επαφή με δημότες όχι μόνον της πόλης αλλά και των χωριών της Καβάλας.

Αρχικά υπογράμμισε ότι “Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες και όσο μάλιστα πλησιάζει η ημερομηνία η 31η Αυγούστου για το πλήρωμα του χρόνου σε ό,τι αφορά τους υποψηφίους μας, είμαστε σε καθημερινή επαφή με συμπολίτες, με συνδημότες οι οποίοι θέλουν και έχουν όρεξη να προσφέρουν στα κοινά.

Θέλω να πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε αρκετά ονόματα και μια και μιλάμε για δημοτικές εκλογές, το Σάββατο το πρωί είχα τη μεγάλη χαρά να επισκεφτεί το εκλογικό μου κέντρο ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και φίλος βουλευτής της Καβάλας ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Είναι κάτι το οποίο πραγματικά με χαροποίησε και η επαφή με το Νίκο Παναγιωτόπουλο είναι άρρηκτα συνδεδεμένη εδώ και πολλά χρόνια και τον ευχαριστώ για την επίσκεψή του”.

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ο ίδιος ο κ. Κλειτσιώτης βέβαια έκανε στην συνέχεια μια σημαντική παρατήρηση σημειώνοντας ότι “Πολλοί συμπολίτες μας ελέω καλοκαιριού και καύσωνα έχουν ατονήσει το ενδιαφέρον τους για τις εκλογές. Παρόλα αυτά είμαστε σε καθημερινή επαφή με συμπολίτες, όχι μόνο στην πόλη της Καβάλας αλλά και στα χωριά του πρώην Δήμου Φιλίππων, στην Καρβάλη, στο Χαλκερό και πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε ικανοποιητικό αριθμό υποψηφίων!

Μέσα στον Αύγουστο εξάλλου, ο οποίος δυστυχώς είναι μήνας ατονίας για όλα αυτά, αλλά εμείς συνεχίζουμε και ετοιμάζουμε το πρόγραμμα μας, ετοιμάζουμε ένα ρεαλιστικό και καλό πρόγραμμα που θα είναι υλοποιήσιμο. Αυτό το πρόγραμμα θα παρουσιάσουμε στους συνδημότες μας, στους πολίτες της Καβάλας και των χωριών του Δήμου Καβάλας ώστε να γίνει κατανοητό. Θα μπούμε πραγματικά στην καρδιά του προβλήματος και δεν θα μιλήσουμε με μεγαλοστομίες και μεγαλεπήβολα σχέδια.

Το πρόγραμμα μας θα έχει ρεαλιστικά και υλοποιήσιμα πράγματα και εφικτά πάνω από όλα”.

Προηγούμενο άρθροΠολιτική Προστασία: Πού υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για φωτιές σήμερα – Δείτε τον χάρτη
Επόμενο άρθροΟι Επαγγελματίες Νέας Περάμου διαμαρτύρονται προς τον ΟΛΚ για κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι