Απόλυτα υλοποιήσιμο, χαρακτήρισε το πρόγραμμα του συνδυασμού του ”Οραμα για το Μέλλον”, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Ντίνος Κλειτσιώτης, στο πλαίσιο δηλώσεών του.
”Οι πολίτες μας έχουν πλησιάσει, έχουμε επικοινωνήσει το τελευταίο διάστημα το σχέδιο και τις προτάσεις μας για το αύριο, το όραμά μας για την πόλη και συνολικά για τον Δήμο Καβάλας. Είμαι βέβαιος ότι ο μήνας Σεπτέμβριος που έρχεται σε λίγο θα είναι ο καθοριστικός μήνας, κατά τη διάρκεια του οποίου θα βγούμε προς τα έξω, για να επικοινωνήσουμε το πρόγραμμά μας και να πάμε στις εκλογές με πάρα πολλές πιθανότητες, για να διεκδικήσουμε τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντίνος Κλειτσιώτης.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
”Εντός του Σεπτεμβρίου, ο οποίος είναι μήνας καθαρά προεκλογικός, θα παρουσιαστεί πλήρως το πρόγραμμά μας, το οποίο θα είναι κατανοητό στους πολίτες, ώστε για αυτά που θα πούμε να δεσμευτούμε στους συμπολίτες μας ότι θα γίνουν πραγματικότητα. Είμαι άνθρωπος πρακτικός, που σκέφτομαι μόνο το πως θα δημιουργήσουμε κάτι για την πόλη και τον Δήμο μας, να τον πάμε βήματα πιο μπροστά, ώστε να καλυτερεύσουμε τις συνθήκες διαβίωσης όλων των συμπολιτών μας και να πάμε βήμα βήμα προς το καλύτερο. Από την ανακοίνωση που θα κάνουμε επίσημα αρχές στις Σεπτεμβρίου για το πρόγραμμά μας, θα φανεί ότι αυτό θα είναι υλοποιήσιμο πάνω απ’ όλα, το οποίο θα απηχεί στα θέλω των συμπολιτών μας”, ανέφερε ακόμη στις δηλώσεις του ο επικεφαλής του συνδυασμού ”Όραμα για το Μέλλον”.

Προηγούμενο άρθροΈκτακτα δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας για την συναυλία του Αργυρού
Επόμενο άρθροΣτην Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Πρόβα» ΔΕΘ και συναντήσεις με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς