Την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες του προς το λαό του νομού Καβάλας εκφράζει ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Καβάλας και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των προεκλογικών επαφών, περιοδειών και εκδηλώσεων που πραγματοποίησε παράλληλα με τις κυβερνητικές υποχρεώσεις του.

Σε δήλωσή του ο κ. Παναγιωτόπουλος επισημαίνει τα εξής: «Σήμερα ολοκληρώνεται μια έντονη, κοπιώδης, αλλά ιδιαίτερα παραγωγική, χρήσιμη και απαραίτητη προεκλογική εκστρατεία. Είχα την ευκαιρία να δω από κοντά αγαπημένα και νέα πρόσωπα στην Καβάλα, την Ελευθερούπολη, τη Χρυσούπολη, τη Θάσο, στα χωριά, ακόμα και στη Θεσσαλονίκη όπου συναντήθηκα με τους ετεροδημότες μας.

Σε αυτήν την πορεία δεν δώσαμε υποσχέσεις. Δεσμευθήκαμε να συνεχίσουμε το έργο μας «Σταθερά, τολμηρά, μπροστά», όπως πράττουμε συνεχώς και αδιαλείπτως από το 2019.

Ευχαριστώ όλους όσοι συνομίλησαν μαζί μας. Πήραμε νέες ιδέες, καταγράψαμε νέα αιτήματα, προετοιμαζόμαστε για νέες διεκδικήσεις, για μια πιο ισχυρή Καβάλα και μια ισχυρότερη Ελλάδα. Οι εκλογές αυτές είναι κρίσιμες. Στις 21 Μαΐου πρέπει να σκεφτούμε ότι αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας σημαίνει σταθερότητα και εγγύηση ευημερίας.

Όπως εργάσθηκα με ζήλο και χειροπιαστά αποτελέσματα τόσο για το νομό Καβάλας, όσο και για την Πατρίδα, έτσι θα πράξω και τώρα. Σας ζητώ να είστε συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι σε μια Ελλάδα η φωνή της οποίας εισακούγεται διεθνώς».

Προηγούμενο άρθροΠροφυλακιστέος ο 52χρονος- Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη που βίωνε η 26χρονη με αναπήρια – Ζούσαν σε άθλιες συνθήκες
Επόμενο άρθροΕκλογές 2023: Το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ στρέφεται στην κάλπη της Κυριακής